Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Continue Reading »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

På tide å ta en pause?

07.12.06 in Blogging

Nå har jeg akkurat lastet over alt jeg har skrevet i bloggen, siden den åpnet her 25.juni, til Word. Jeg har litt noia for å miste alt sammen, om One.com skulle kræsje. Og vel er det en del bilder, men det ble uansett 319 A4-sider med Verdana, font 9, enkel linjeavstand.

Det er mye. Milde himmel, jeg skjønner de som lurer på om jeg har tid til noe annet.

Ikke vet jeg hvilken smiley som passer. Selv heller jeg mot nr. 3 fra venstre i nest nederste rad, selv om nr. 1 fra venstre i raden over også kunne passe. For ikke å snakke om nr. 2 fra venstre i raden over det. Arbeidsgiver kunne kanskje falle for en av de i den nederste raden, siden det jo har gått en time eller to til blogging i dette snart halve året.

Om jeg bare kunne finne èn ide og skrive om den i 319 sider. Da kunne det blitt noe! Men det får jeg altså ikke til, det blir dette, hint og litt av hvert.

Utover det, er det lett å skjønne de som hevder at jeg er litt sprø. Bittelitt bare.

Print Friendly, PDF & Email

67 Reader Comments

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Gjorde du det der på en superanalog måte, eller finnes det en sløy løsning for slappfisker her? Kunne tenkt meg en tekstbackup.

 2. For øvrig er det IKKE på tide med noen pause. Tullprat!

 3. Iskwew says:

  Jeg merket all tekst, kopierte, og limte det inn i Word som html, for å få med bildene. Gikk gjennom hele smørja ved å klikke tidligere innlegg.  Så måtte jeg gre gjennom å fjerne sidebar. Jeg har ti poster på siden, så det gikk ganske fort.

  Det blir sikkert ingen pause, men det var rett og slett sjokkerende mye tekst.

 4. Tiqui says:

  Hvis du deler opp etter kategoriene, så har du kanskje mer sammenhengende ideer – bare parallelle og ikke kronologiske? Da har du kanskje utgangspunktet til 4-5 bøker?

  Jeg tenkte på det samme – det produseres utrolig mye tekst – og veldig bra tekst i bloggene rundt om. Bare siden august (4 måneder) har jeg skrevet 125 poster som er mellom en halv side og opp til 3-4 sider hver. Antagelig har jeg blogget like mange sider på 4 måneder som jeg har produsert hovedoppgave på flere år.. *ler*. Men så er det jo helt andre krav til en slik stor sammenhengende tekst enn til det deilige spontane, følelsesladde utbruddet i bloggen.

 5. Iskwew says:

  Hehe – utgangspunkt til en 4-5 bøker du.

  Det verste er at jeg har begynt på en bokide. Men det krever for mye, å skulle skrive sammenhengende og gjennomtenkt. Bloggingen er jo mer det som faller deg inn, der og da. Det er sjelden jeg vet hva som kommer i bloggen når jeg våkner om morgenen.

  Kanskje grunnen til at du skriver mye blogg også, er at det egentlig ikke krever så mye? Mens det å skrive hovedoppgaven krever veldig mye,

 6. —> erik ® says:

  #¤!!%&##!! Er du spikke pine sprø, jente?! Hvorfor i all verden skal du lime dette inn i Word?? Denne tekstbehandlingsmastodonten, som forkludrer all html? Fordi det ikke er en html-applikasjon. Men selve MS-mastodonten par excellence, som sørger for at alle utenkelige behov blir imøtekommet, for folk som ikke skjøner hva som skjer. Derfor står badevannet og renner hele tiden, i tilfelle noen vil bade, dørene er fjernet i tilfelle noen vil ut, alle lys er slått på, og skjeene og gaflene er merket “Legg maten her, og før den til munnen”.

  Bloggen din er jo i xhtml. Hvis du kopierer kodene inn i en skikkelig tekstbehandler, som ikke forkludrer kodingen, så har du jo bilder, formatering og alt. Nå får du en h—– jobb med å filtrere vekk Word-eksessene.

 7. Morten says:

  Tiltross for “kjeften” du får av Erik stemmer jeg for at smiley’en som passer best er 1ste figur i fjerde rad. Og du er vel ikke sprø, iallefall ikke mer enn nødvendig 😉

  M:)rten – Som misunner produktiviteten din

 8. —> erik ® says:

  Glemte hovedpoenget, ser jeg, for å tydeliggjøre hva jeg mener:

  Hvorfor i all verden har du behov for å se produktet ditt i det proprietære doc-formatet, som det slett ikke er laget for?
  Hvis du vil kikke på produktene dine, fra sikkerhetskopi, åpner du det vel i en nettleser, ikke i Word!

  For du bør jo under enhver omstendighet lagre sikkerhetskopien i html-format, ikke i doc-format. Alt annet er jo tull. Ikke sant? 🙂

 9. Morten says:

  Personlig heller jeg mot at jeg selv er 3dje figur 3dje rad, eventuellt siste figur, siste rad.
  (Jada, jeg er beskyldt for å være satanist. Utrolig hva folk kan tolke ut ifra et foredrag om senatorfruenes sensurforsøk av Rocken…)

  M:)rten

 10. Hjorthen says:

  Hehe, enig med Erik her. Hvis det er backup du er ute etter så har jo WordPress en sånn fin liten pløggin som lar deg laste ned hele greia som en xml-fil. Eller hvis du er like nerd som enkelte andre jeg kjenner til så kan du enkelt gjøre hele bloggen om til et pdf-dokument og trykke den som bok hos Blogbinders.com

 11. Iskwew says:

  Så så, Erik. Hadde du et av de store aftensmåltidene med nogo attåt i går? Og var det tomt for kaffe i dag tidlig?

  Jeg vil ha teksten i lesbar form, jeg har sql-backup, og får sikkert etterhvert htlm-backup også. Men altså også i Word. Det synes jeg er kjekt, for du kan redigere og styre :o)

  Morten, jeg liker også den første i gjerde rad :o) Og jeg vet ikke helt hvor produktiviteten kommer fra, men det tar ikke så mye tid som man skulle tro. Når det gjelder Erik så kjefter han jo stort sett, og det preller stort sett av :o)

  Den med senatorfruenes sensurforsøk av Rocken kan du med hell utdype!

 12. Iskwew says:

  Hjorthen, jeg har wordpress-plugin, men jeg vil gjerne ha noe jeg kan lese. Hele bloggen som bok synes jeg er å ta i, altså :o)

 13. —> erik ® says:

  Nei. i går var det snegler + gresk lam (nam-nam) og ekstremt tidlig kveld. Men jeg skjønner ikke bæret av hva du sier, kvinne. Klart du vil redigere, pusle videre med stoffet. Men hvorfor i Word, som er et fremmedlegeme i kjeden koding-ferdige websider? Du vil jo aldri ha bruk for å se, eller vise, sidene i doc-format, vel. Sidene er jo laget i, og sees best i, html-format.

  Det må være fordi du “er vant til” å se tekst i Word. Men det er jo ingen stor forklaring, kjære.

  I’m flabbergasted. *smask*

  Forresten, den smasken trekker jeg tilbake. Annulert. Ser nå at du sier jeg alltid kjefter. *kameratslig, avmålt håndtrykk*

  Ellers -?

 14. Iskwew says:

  Men, Erik, om jeg vil ha et dokument i Word, med all teksten min, så skader det ingen? Ikke meg, ikke deg, ingen, egentlig. Eller?

  Du kjefter stadig vekk :o) *kameratslig håndtrykk tilbake*

 15. —> erik ® says:

  Jeg skriver og poster så fort at jeg stadig mister et poeng på gulvet. 🙂

  “Jeg vil ha teksten i lesbar form, (…) for du kan redigere og styre”, sier du. Hvis du limer kodene inn i en vanlig tekstbehandler (eks. TextPad), og lagrer som html-filer på egen disk – i stedet for å lime inn i Word og lagre som doc-filer – kan du jo åpne filene i nettleser (lesbar form), og redigere og styre med ukludret kode.

  Det er jo bare hvis du jobber med transformering til trykksak, at det ikke er en hemsko å anvende Word i dette tilfellet.

 16. —> erik ® says:

  Den siste kommentaren skrev jeg før jeg så din siste. *avmålt farvelnikk*
  Nå skal jeg spise.

 17. Iskwew says:

  Jeg liker å ha det i Word, jeg kan redigere, skifte fonter, lage innholdsfortegnelse, og så videre.

 18. Iskwew says:

  Bon apetite! :o)

 19. —> erik ® says:

  Takk, takk. *klem*
  Lær deg stilark, lær deg stilark. Så kan du pusle med fonts og alskens delikatesser for html.
  Jeg er Word-ekspert, men alt til sitt bruk. 🙂

 20. Iskwew says:

  Men… jeg gidder ikke, Erik. Det får bli en gang jeg har veldig lyst. Nå har jeg mer lyst til å lære meg Pivot-tabeller. Det vil være til hjelp i arbeidshverdagen, nemlig.

 21. —> erik ® says:

  Det er jo egentlig ikke noen læringsprosess. Ikke for en jente som deg, vel, med så fine katter og allting. Er så intuitivt, så. Åpne Excel og sett i gang. I løpet av en time kan du alt. Eller mener jeg at det er galimatias å tukle med html uten stilark. *tygger og snakker med vennlig røst*

 22. Iskwew says:

  MEN,

  Erik.

  Jeg

  gidder

  ikke.

  I hvert fall ikke nå.

 23. —> erik ® says:

  Du fikk med at jeg snakket om Pivottabeller, som du visstnok hadde lyst til å lære -? 🙂

 24. —> erik ® says:

  Kranglefant!

 25. Iskwew says:

  Nei, siden du ikke nevnte det, trodde jeg du gnålte videre om html.

 26. —> erik ® says:

  Excel, sa jeg jo.

 27. Iskwew says:

  Ja, men forventningen var at du gnålte videre på html, siden du ikke ser ut til å komme over det at jeg bruker word til å lagre tekstene mine.

  Jeg tror helt sikkert jeg skal klare å lære meg Pivot-tabeller.

 28. Iversen says:

  Jeg har veldig lyst på den XML-backup-pluginen. Hva heter den?

 29. —> erik ® says:

  Bare vær sånn, slemma. “Gnålte”, liksom. Hadde ikke dette vært slutten på et vakkert vennskap, kunne du ha spurt meg hvis du lurte på noe om pivottabeller. Akk ja.

 30. Iskwew says:

  Du har den samme som meg, den som tar backup av sql, Iversen? Jeg kunne også tenke meg en annen plugin for backup.

 31. Iskwew says:

  Uffamegen, Erik, sånn kan det altså gå.

  *trekker pleddet opp til nesen*

 32. Iversen says:

  Det stemmer, Iskwew. Det kan jo hende at jeg bare er noldus, men jeg har faktisk lett (og ikke funnet) andre backups for oss vanlige dødelige, altså en som backer up ren tekst eller som xml. 🙁

 33. Iskwew says:

  Ikke jeg heller, Iversen, derav gårsdagens eksersis. For jeg vil ha muligheten til å lese teksten.

 34. Iversen says:

  Hjorthen! Gi oss plug-inen din a!

 35. Iskwew says:

  Hjorthen! Vi betaler!

 36. Goodwill says:

  Iskwew – ikke sprø, bare herlig! :-))

 37. Tiqui says:

  *humre, humre*

  Her har Erik og Iskwew gått fra å være flørtende, nesten-forlovede, “kjære”, smaskende turtelduer til godlynt terging, knuffing, avmålte håndtrykk, småkrangling, velmenende gnåling, nedlatende hjelpsomhet, trassige protester og furtende blikk… Et helt forhold på godt og vondt uten engang å ha tatt den første espressoen sammen! Og alt for fullstendig offentlig beskuelse! Internettverden er en fin, men veldig, veldig rar ting.

  Tiqui *iler tilbake til leseplassen før jeg får et dask i bakhodet*

 38. Iskwew says:

  Jeg er helt sikker på at Erik har PMS, Tiqui. Heeeelt sikker :o)

  Jeg er glad jeg skal lage pizza, så dorme på sofaen, så se på tv, snarere enn å være på leseplassen. Du er jammen flink!

 39. Iskwew says:

  Goodwill, du burde fått siste ordet her :o))

  *god helg klem*

 40. —> erik ® says:

  Pytt, at man gjerne vil åpne Word når man skal studere websidene sine, er vel ikkeno. Når jeg tenker meg om. Jeg hadde en fortryllende samboer som foretrakk å kjøre om krysset Frogner-Skillebekk når vi skulle noen steder i byen. “Jeg synes det er lettest sånn, kjære”, forklarte hun. Og jeg nikket bare smilende: “Klart det er. vennen min. Jeg synes det er veldig fornuftig.”

  Bare en tanke: Hadde det ikke vært morsomt å lagre pivottabellene dine i Winamp, for eksempel?

  PMS – “Passelig Modest Superviter”, mener du -? Du er så vennlig, kjære.

 41. Iskwew says:

  Nei, kjære, jeg tenkte mer på Påståelig Masete Sukkerklump. Eller noe sånt.

  Du hadde denne samboeren? Hun ville ikke være tredjekone lenger, nei?

  Og om du trekker pusten, tenker deg om, tar en espresso med nogo uppi, så tenker jeg du ser at winamp-eksempelet er en ørliten, bitteliten tanke søkt. Vil tro det ja.

  Skal jeg melde deg på coaching-kurs, kjære? Da vil du lære at man som regel kommer mye lenger med å, på subtilt vis, så gode ideer i folk så de tror det er deres egne. Coaching-sesjoner begynner ikke med #¤%&¤/%)(&)(. Det var leksjon 1.

 42. —> erik ® says:

  Æsj, sånn coaching funker ikke på meg. Da måtte jeg ha begynt å gå med sløyfe og blå skjorte og mansjettknapper, og nikket vennlig til sløve møteledere, i stedet for å be dem få opp farten, og kutte bullshiten.

  Du Iskwew, som er en så trofast og pålitelig venn: I morgen skal jeg opp i Tordenbloggersk sluggermatch mot 18-årige Elisabeth Ice Cream, som jeg ikke hadde hørt om før. Men kommer nok til å huske henne. Hun som knocket meg i første runde. Kan du være der med håndkle, og tørke blodet, tror du -?

  Blir nok rått parti. Min manager tukler allerede med hvitt håndkle. Blir nok som en avstenning om John Coltrane eller Beatles i denne kretsen. Akk ja.

 43. Iskwew says:

  Og er du der for meg? Jeg kommer jo til å ryke rett ut i kveld, det er sikkert. I morgen tidlig ser du restene av meg liggende nederst i Tordenbloggen. Mørbanket og sliten, med utslåtte tenner og knuste briller. Hvor er du da, sa du?

  Jeg bruker coaching-teknikk innimellom, og jeg bruker ikke verken sløyfe, blå skjorte eller mansjettknapper og dessuten er jeg en særdeles effektiv møteleder. Naturlig nok, siden jeg haaater møter.

 44. E.R. II says:

  På tide å komme med litt skryt i disse tider for tilbakeblikk. Gleder meg over dine skriverier. I særdeleshet de økonomiske. Dette er sjeldent bra stoff med en rød tråd, bra abstraksjonsnivå innenfor både økonomi _og_ dating. I enkelte tilfeller blir den økonomiske teorien anvendt rett på oss stakkars datere, og da har jeg ramla av i svingen av og til. Men i hovedsak er dette stoff som er unikt, og det er jo noe som får deg til å vokse opp fra underskogen i blogosfæren.

 45. Iskwew says:

  Oh takk, E.R. II :o) Jeg er veldig glad for at du liker akkurat de der. De er morsomme å skrive, for det å andvende et fag jeg liker veldig godt på en ny måte, det er kjempemorsomt. Kanskje kommer det flere etterhvert. En gang jeg sitter fordypet i noe på rammeste alvor, og plutselig kobler hjernen. Og da kommer det en finansblogg.

 46. E.R. II says:

  Siden jeg har bakgrunn fra databehandling og abstrakt systemanalyse vil jeg si meg enig med Erik. Men han har jo klart gjort seg skyldig i en feil rent pedagogisk når han ikke får sitt poeng gjennom til deg.

  Mange med min bakgrunn hater regneark. Fordi det er et redskap som har blitt tyna så til de grader til å gjøre ting det ikke egner seg til. Hvis alt du har er en hammer ser hele verden ut som en spiker, heter det.

  Etter at ingeniørene på åttitallet hadde databehandlingen i sin hule hånd, for ikke å si “by the balls” var regnearket økonomens hevn. Hvorfor skulle økonomene sitte med lua i hånda og ta i mot alt de fikk fra ingeniørene – FORTRAN77 og alt det der?

  Som i mange tilfeller får man revenge of the nerds. Situasjonen der du har blitt ekspert på et system, og forlanger å bruke dette til alt. Bill Gates har klart akkurat det. Akkurat som Erik sier, det er laget for alle, og jeg tror etterhvert MS har mista oversikt over all funksjonalitet som ligger i mastodonten. Til en slik grad at kombinasjonen av mange funksjoner du putter inn i verktøyet gjør at det ikke klarer å vite opp og ned på seg selv, og i beste fall henger, i verste fall skriver en korrupt versjon av dokumentet til disk.

  Vanens makt er stor. Bill Gates elsker det. Han har kastet sine klamme øyne på det amerikanske skoleverket, det har tidligere vært et område er Apple har hatt stor dominans. Hvis du vil skape et livslangt avhengighetsforhold deler du ut crack og sigaretter i skolegården. Så kan du regne med kunder som kjøper produktene dine i mange år.

  Erik har en litt vanskelig jobb med å selge style sheets til deg fordi du er trygt tilvent et produkt, og det er en høy terskel for å lede deg ut av den innhengningen og over i en annen. Jeg håper du ikke syns jeg er uhøflig her, jeg har heller ikke peil på style sheets, selv om jeg vet hva det er. Jeg har også svart belte i MS (TM) Word, og vet at det er noe som heter kundelojalitet. Men jeg vil veldig gjerne lære meg noe annet.

  E.R.

 47. —> erik ® says:

  Har allerede stemt på deg. jeg.

 48. Iskwew says:

  Nå er det ikke verre stilt meg meg enn at jeg har klart å mekke meg en hjemmesiden, som begynner å se ganske fin ut. Så jeg har ikke aversjon mot stylsheets, html eller noe slikt. Erik trenger imidlertid et coaching-kurs. Bjeffing er sjelden et godt triks :o)

  Ellers er jeg helt enig når det gjelder Excel. Til simuleringsmodellene mine bruker jeg et annet verktøy, som har helt uovertrufne ferdigheter, når det gjelder å programmere økonomiske modeller ved bruk av simulering. Pilot heter det. Det har en presisjon og evne til å løse simultane ligninger, for eksempel, som du aldri hadde klart å programmere i Excel. Dessverre stoppet utviklingen av det da Excel kom, for da skulle alle lage egne modeller på 1-2-3. Faktisk var man bedre på simuleringsmodellering for 10-15 år siden.

  Og simuleringsmodeller det MÅ jeg skrive noe om en gang. Det er sikkert en par, tre som kan være interesserte :o) Et fascinerende tema som jeg brenner litt for.

 49. Iskwew says:

  Takk, Erik *smask* Men er du der med plaster, og generell TLC i morgen? *ser bedende på*

 50. E.R. II says:

  Hei kjære Isk, jeg mente ikke å fornærme deg. Jeg er en tecchie som ikke er veldig opptatt av teknologi. Du har sikkert mye mer peil på disse verktøyene enn det jeg har. Jeg har også lekt med tanken om å lage blogg, men vet ikke om jeg gidder å ta steget. Jeg er enig med deg om at det faller lett å skrive, men det er ikke hver dag det passer.

  Interessant det du skriver om modeller, og du bekrefter litt det jeg sier om revenge of the nerds. Da Windows kom med et smell trodde alt at det skulle bli mye lettere. Alle skrev i sine User Requirement Specifications for nye systemer at det skulle være “grafisk interface”. Det skulle liksom gjøre susen. Alt skulle bli bra når bare grensesnittet ble “brukervennlig”. Systemene vi holder på å anskaffe nå skal ha “web interface”. Da skal alt bli mye bedre. Jeg er imponert.

  Sanheten kjenner vi jo. Komplekse sammenhenger krever komplekse systemer. Hvis du ikke skjønner hva du driver med sitter du like bom fast. Jeg brukte SAS i en periode, og har aldri vært borti et system med slik kraft til å transformere og manipulere data for å fremstille det til all mulig bruk.

  Bloggen din er fin. Grafisk lett og ledig, fine illustrasjoner. Du har med rette mange beundrere der!

 51. —> erik ® says:

  Det går nok så fint, så. Uansett: Denne ellers utmerkete Hjorthen spiller så håpløs musikk, at man ikke kan la tap gå inn på seg. Hvordan kan man vel hevde seg i konkurransen hans, når man ikke makter å høre podcastene -? Slikt er ikke fair. Det skjønner alle.

  “Generell TLC” – det var som faen. *kremt*
  Ikke noe spesifikke greier, altså?
  Tender og Care er OK, men resten -. Her trenger jeg instrukser. Du kjenner mine tilnærmelsesmetoder nå, kvinne.

 52. Iskwew says:

  Nå er jo jeg av de som synes at bloggekonkurranser er sært på linje med diktkonkurranser. Så det går så bra så, å bli slått ut :o)

  Litt kjærlig omsorg klarer du vel å finne på, vel? Jeg er ikke high maitenence, maler som en katt i solveggen av en klem og en espresso. Om det legges litt mer innsats på bordet, vil det gå deg godt og du får leve lenge i landet.

 53. Iskwew says:

  E.R. II, jeg ble overhode ikke fornærmet. Dette er faktisk megainteressant. Og ja, disse programmene kommer tilbake nå, for du når fort yttergrensene i Excel, og det er så brukervennlig, altså lett å manipulere, at feilkildene er enorme. Om flere bruker en modell, står du brått der med en formel der det står =A3*A5^A6+20. Og ingen, absolutt ingen, har den fjerneste anelse hvor +20 kommer fra, hva det er, om det skal være der og så videre.

  Det trenger ikke å passe og skriver hver dag, for som regel bruker folk programmer som snapper opp når du har skrevet noe. I begynnelsen er det kanskje lurt å skrive litt. og så kan jo noen drive reklame, vet du :o) Det fungerer gjerne veldig bra.

  For egen del handler det litt om å få utløp for kreativitet, dette med tekst, bilder og design. Det er morsomt.

  Men nå, legge Tigerunge!

 54. MOrtenF says:

  jøss…..

  Og inni dette kaoset av total kaosal jeg liksom legge inn litt info om senatorfruenes forsøk på å sensurere “ungdommens musikk” på starten av 90 tallet?
  Vet ikke helt åssen jeg skal få til det…..
  Kranglefanter

  M:)rten

 55. Iskwew says:

  Det hadde vært skikkelig artig om du hadde gjort det, Morten. Så det kunne bli litt saklig her i denne tråden.

  Er bare å skrive i vei det!

 56. MOrtenF says:

  Lenge siden. Husker ganske lite av det. Skal se hva jeg klarer å grave frem av informasjon. Var, og er, veldig interessert i temaet enda.

  M:)rten

 57. Iskwew says:

  Hmmm hører jeg noe som kan ende opp i bloggen din kanskje??

  *smiler bredt*

 58. tewe says:

  Snodig. Jeg holder for tiden på å flylle bloggen min med alt jeg har skrevet og fortsatt vet av. Januar 2002 er p.t. det eldste.

  Men jeg lurer på om ikke hjemme-PCen din er i større fare for å kræsje enn one.com…

 59. Iskwew says:

  Bloggen din? Hvor er den da?

  Den har sikkert større fare for å kræsje, men det ligger kopi på Lacie-disken også. Det er vel lite sannsynlig at alt kræsjer på en gang :o)

 60. tewe says:

  Bloggen min er på http://break-left.org/blog og oppfører seg mer som en skrivebordskuff enn en blog – egentlig. Den oppdateres stort sett bare i medvind eller når jeg har sett noe rart 😉

 61. Iskwew says:

  Der fikk jeg følgende respons:

  Bad Request
  Your browser sent a request that this server could not understand.

 62. tewe says:

  Hmmm og hmmm. Har jeg en mandagsutgave av WordPress? I’m stumped, som de sier på svensk. Det skal legges til at jeg og den andre som leser den bruker Firefox 😉

 63. Iskwew says:

  Det gjør jeg også :o) Du kommer inn om du klikker på den linken du la her?

 64. tewe says:

  Ehhhmmm. Det viser seg at jeg har vært litt overivrig på noe aksessreglement. Skal funke nå…

 65. Iskwew says:

  Nope :o)

  Not Found
  The requested URL was not found on this server.

  Jeg tenker du har noe hemmelig der, jeg!

 66. tewe says:

  Ja det er så klart såpass superhemmelig at det sikkert er Illuminati som filtrerer innholdet hos NextGenTel 😉 Jeg kommer rett til bloggen når jeg klikker på linken jeg la igjen. Ser du får noen uhumske redirect-koder med denne Bærums-IPen din, men du skal bare prøve igjen nå…

 67. Iskwew says:

  Der kom den ja :o)

  Da var det sikkert noen som ville beskytte en sart Bærums-sjel eller noe slikt. Men jeg er da ganske robust, så det var helt unødvendig.

Top