Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Continue Reading »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Snart besøkende #20.000

05.12.06 in Blogging

Det er mye som strømmer innom som IKKE er spam også. Dermed er det snart tid for å klokke inn besøkende nr. 20.000, og det er det veldig hyggelig å feire litt, synes jeg.

Det blir selvsagt premie. Den er: Tigerungens kjøttmeiskostyme m/nebb. Han er kjøttmeis i juleforestillingen, nemlig. Det er så fint så. Synes jeg i hvert fall. Tigerungen er i og for seg uenig (han vil ikke ha kostymet), men han om det.

Jeg skal følge med!

Print Friendly, PDF & Email

13 Reader Comments

Trackback URL | Comments RSS Feed

Sites That Link to this Post

 1. Iskwews hjørne på www » Blog Archive » Mine favoritter | 05.12.06
 1. Goodwill says:

  39 igjen.

  Kanskje litt kommentarterror her, for å treffe akkurat? Men det spørs om premien er verdt det. Eller – kanskje et kjøttmeiskostyme hadde gjort seg på juleavslutning til uka? Istedet for nisseantrekk?

 2. Iskwew says:

  :o) Jeg tror Tigerungen hadde sagt nei, altså. Nisseantrekk er jo kjempefiiint!

 3. Milton Marx says:

  Jeg er redd du kommer til å høre et ord eller tre i resten av din levetid om dette kjøttmeiskostymet… Det er underlig hvordan man blir merket at sånne ting som skoleforestillinger i forbindelse med juleavslutning etc. Selv husker jeg fortsatt hvor pinlig det var da jeg skulle lese et dikt av Inger Hagerup, og så glemte jeg først å si navnet på diktet, og så stanset jeg midt i og fortalte navnet, før jeg startet på nytt.

  Den slags husker man glatt i 70 år!

 4. Undre says:

  20000 er ikke verst!

  Og kjøttmeiser er da fine!

  Hilsen

  jomfru Maria 1. til og med 6. klasse

 5. Iskwew says:

  Milton, jeg skjønner godt at du husker det :o) Og du løste da godt problemet med den uteglemte tittelen, synes jeg :o)

  Undre, jeg synes 20.000 er veldig, veldig bra! Og du grodde fast i rollen som Jomfru Maria? Har du spesielle jomfrunalske egenskaper?

  Forøvrig klarte kjøttmeisen seg helt utmerket! Selv om deler av kostymet ble forkastet, og det endte opp som en brasilianskfotballspillermedblåjakke-kjøttmeis 😀

 6. Iskwew says:

  Det blir Britt M. som få restene av kjøttmeis-kostymet :o)))

 7. Milton Marx says:

  20.000 passert…. Gratulerer!

 8. Iskwew says:

  Takk, Milton – og jeg kommer tilbake til deg :o)

 9. Undre says:

  Jeg var den høyeste i klassen og den dårligste til å nekte ergo Undre måtte være Jomfru Maria.

  Jomfru Maria var også derfor alltid et hode høyere enn Josef.

  (Stakkars den vesle jævelen som måtte spille eselet jeg ridde på inn til Betlehem!)

 10. Undre says:

  Og mens jeg klekket ut den kommentaren passerte du 20k.

  Grattis!

 11. Iversen says:

  Hekk og dal! Jeg skulle være lur og stikke masse innom, men så kom mamma på besøk og spanderte pizza. Også akkurat i kveld da! I morgen er forresten kalenderluka tilegnet mødre, jeg tror du har en bra sjanse der.

  Gratulerer med tyve K!

 12. Iskwew says:

  Undre, å bli bedre til å nekte kan ha noe for seg. Men jeg tenker du var en helt strålende Jomfru Maria :o)

  Takk, Iversen! Jeg skal ile inn og åpne kalenderen i morgen, hittil har jeg ikke hatt en snøballs sjanse i helvete til å pønske det ut.

Top