Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Les videre »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Til min lillesøster

01.10.06 i PoetISK

Mirakuløse menneske

en kald vinterdag
så jeg inn i
to blå øyne

jeg hørte en sjel
rope stille
fra universets midte

i et magisk øyeblikk
ble min sjel fanget
og for evig
knyttet til din

jeg forsto hvem
du var og visste
uten en skygge
av tvil:

du hører til
i mitt hjerte

mirakuløse menneske
vet du ikke at
gåtene i ditt blikk
er svar på mine
evige spørsmål

Iskwew ©

Jeg har en bittelillesøster på 15, som jeg er utrolig glad i. For to uker siden ble hun konfirmert. Jeg husker så godt det øyeblikket da jeg ble gransket av et ganske nyfødt barneblikk. Jeg husker at jeg skjønte at dette lille mennesket var et helt spesielt menneske. For meg og for mange andre.

Print Friendly, PDF & Email

4 kommentarer

Trackback URL | Kommentar-feed

 1. Goodwill sier:

  Så vakkert det ble! Søskenkjærlighet!

  Hun vil forstå hva du føler, dette vil knytte dere enda tettere sammen :-))

 2. Iskwew sier:

  Ja, stooor søskenkjærlighet :o) Og jeg fikk endelig skrevet det ferdig i går, etter en tur ut i solen. Det har ligget i bakhodet siden du så første utkast. Ikke noe vits i å presse, det er bare å vente til det løsner av seg selv.

 3. Goodwill sier:

  Modningsprosess…det er så mye som har godt av å modnes. Tanker, utkast til et dikt, ny kunnskap, problemløsning. Det sies at det man først tenker, det intuitive, er riktig, og det stemmer nok, men likevel har det meste godt av å modnes.

  Også søskenkjærligheten modnes. Det har jeg selv erfart, med meg og min egen lillesøster. Hun er to år yngre enn meg, og ofte en «pest og en plage» da vi var små, men du verden hvor viktig hun er for meg nå. Og vice versa, håper jeg..

 4. Iskwew sier:

  Det som var greia med det diktet, var at jeg hadde bestemt meg for å skrive et. og det går svært sjelden. Det må få komme når det vil og ikke på kommando.

  Jeg vedder på at du er viktig for din søster :o) Selv hadde jeg min storesøster på besøk i helgen, og det var veldig hyggelig.

Top