Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Les videre »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Flere som burde kjenne sin besøkelsestid

Denne gangen den israelske ambassadøren. På Dagsrevyen nettopp kom hun med kritikk av det norske kongehuset fordi de ikke hadde møtt opp for å vise solidaritet etter skytingen mot synagogen.

Antimonarkist som jeg er, kritiserer jeg kongehuset stadig vekk, som styreform. Men jeg har forstått det dithen at å kritisere kongehuset fra ambassaders side, ikke er helt god kotyme. Ingen ambassade kommanderer kongehuset. Og for egen del må jeg få legge til at det nok virker mot sin hensikt. De kommer ikke til å stå i rett fordi den israelske ambassadøren mener at de skal gjøre det. Snarere vil det sannsynligvis ta lenger tid før de møter opp. Og det virker nok en gang som sutring.

Og selvsagt fikk både Kåre Willoch og Jostein Gaarder passet påskrevet som skapere av jødehat. Dette er den samme ambassadøren som innklaget en karikatur til pressens faglige utvalg.

Noen bør gi damen et kurs i PR. Det har hun åpenbart ikke gått på.

Print Friendly, PDF & Email

5 kommentarer

Trackback URL | Kommentar-feed

 1. Tor Andre sier:

  Den israelske ambassadøren har ganske opplagt gått PR-skolen til Svein O.

 2. Undre sier:

  O-la-la!

 3. Iskwew sier:

  Kanskje hun ikke fikk komme på slottsballet, hun heller?

 4. Hold T. Forfall sier:

  http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article1472336.ece . Forstander Anne Sender i Det mosaiske trossamfunn vil ha seg frabedt at Israels ambassadør uttaler seg på vegne av norske jøder.

  Siden enhver kritikk av staten Israel, her representert ved dets allerhøyeste utsendelse i landet, er synonymt med jødehat, må åpenbart fr. Sender være en nazist på linje med Kåre Willoch.

 5. Iskwew sier:

  Ja, jeg hørte henne på nyhetene i dag tidlig. Sender er nok i kategori Willoch nå, men noe sier meg at hun kan leve med det.

  Jeg tror Miryam Shomrat rett og slett ikke har gått på diplomatskole i det hele tatt, og nådde sitt inkompetansenivå for en stund siden.

Top