Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Continue Reading »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Hvem blir nummer 10.000

24.08.06 in Blogging

til å besøke bloggen min siden 1.april?

Det vil vise seg, senere i dag :o)

Print Friendly, PDF & Email

25 Reader Comments

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Iversen says:

  Søren, det ble ikke meg. 🙁
  Vanker det premie?

 2. Iskwew says:

  Ja, selvsagt. Uten at jeg helt hadde planlagt hva premien skulle være.

  Besøkende nr. 10.000 har ISP: Nexgentel og var her 16:01:14. IP kan jeg selvsagt ikke legge ut her :o)

  Gratulerer til Nexgentel-kunden – som jeg ikke vet hvem er, ettersom h*n ikke har kommentert noe.  Men som kom via direkte aksess, og ikke referert fra noe sted.  Ergo har nok h*n vært her før.

 3. Nr. 10.000 says:

  Hei, du!
  Beklager at jeg ikke kommenterte på dette tidligere. Jeg er en av skybert-leserne dine (og jeg bøyer meg i støvet). Jeg var innom bloggen din og så dagens innlegg og kikket kjapt ned på telleren – og der sto det jammen “10.000”. Da tenkte jeg et øyeblikk at jeg skulle sende en kommentar. Men slo det fra meg, og gikk tilbake til jobben. Tenkte også at det kanskje ikke var reelt.
  Men så gikk jeg umiddelbart tilbake og da sto det jammenimeg “10.001”……

  Så da må det jo være meg…..

  Jeg var inne fra jobben, så det var rart du nevner Nextgentel, men skitt au.

  Må bare få si at jeg liker bloggen din. Meningsfylt og underholdende – i en passelig blanding. Kanskje jeg en dag tør stå frem og kanskje avsløre min lille blog, men i første omgang kan jeg jo fortelle at jeg er en “hun”, 43 år ung og bor i Stavanger.

  Jeg kommer tilbake!

 4. Iskwew says:

  Det var nok ikke deg :o) Jeg ser jo IP, og du var der rett før.  Sitemeter lagger litt, men den oppdaterer listen med detaljer etterhvert.   Og jeg synes jo 9.999 er et minst like kult tall som 10.000. Og dessuten er det veldig hyggelig at du sier hei, og jeg vil selvsagt gjerne hilse på in din lille blogg :o)

  Og så synes jeg så klart det er veldig hyggelig at du synes bloggen min er både meningsfylt og underholdende – det er jo det jeg etter beste evne forsøker.

  En rose til deg!

 5. Erlend says:

  Hva er premien? En kveld på byen med Iskwew?

 6. Iskwew says:

  Det kunne det kanskje vært :o)) Jeg er mottakelig for innspill. Men først må vinneren melde seg!

 7. Megler Smekk says:

  Gratulerer med dagen og en fantastisk god blogg!

  Megler Smekk

 8. Iskwew says:

  Takker og neier, Megler Smekk ;o)

 9. Tiqui says:

  Det var iallfall ikke meg, men jeg har jo fått premie allerede!

  Gratulerer med jubileet!

  Tiqui *som stortrives på toppen av 8cm høye brasilianer-hæler*

 10. Iskwew says:

  Den premien unner jeg deg virkelig, tiqui – og jeg tenker brasilianerne er over seg av begeistring for å brukes også, etter 3 år i et skap *ler*

 11. Iskwew says:

  Nei, det var nok ikke deg. Men om det var Nemi, så tar jeg gjerne en tur på byen med henne!

 12. Morten says:

  Var nok ikke meg. 🙁
  Jaja. Er jo lykkelig gift og kunne nok ikke tatt i mot premien allikevel!
  tjihi.

  M:0)rten

 13. Iskwew says:

  Ja, det tenker jeg hadde blitt vellykket :o) Om ikke vinneren snart melder seg, så later jeg som det var Nemi, tenker jeg.

 14. morten says:

  Det hadde hun satt pris på 🙂
  Tenkte ikke på henne som stedfortreder. Genial Ide 😀

  M:)Rten

 15. Goodwill says:

  Ikke det minste rart at bloggen din er så populær, så fin som den er!

  Gratulerer med de første 10.000 og tillykke med de neste!

  *Goodwillklem*

 16. Iskwew says:

  Takk Goodwill :o) Det som er morsomt er at jeg hadde veldig labert besøk den siste tiden på weblogg. Det kom jo av at applikasjonen var mer nede enn oppe. Og det snudde merkbart da jeg flyttet til eget domene. Her har det med bekjent ikke vært nedetid eller problemer med å kommentere. For selvsagt er det slik at det ikke er noe morsomt å skrive heller, når ingen får til å lese eller kommentere.

  En rose til deg fordi du er så flink til å kommentere, og gjør det så mye morsommere å blogge :o)

 17. Goodwill says:

  *rødmer kledelig :-)))*

 18. ponin says:

  Kanskje det var meg??? Fra PCen på jobben, ikke fra denne. Men da hadde du nok visst det var meg siden jeg har skrevet et par kommentarer fra den adressen. Hadde vært litt stilig da om det var meg. 😉

 19. Iskwew says:

  Nei, det var nok ikke deg – men det hadde selvsagt vært veldig hyggelig. Du skal få en rose likevel :o)

 20. iapetus says:

  Det var sikkert meg på lånt maskin …

 21. Iskwew says:

  Nice try, iapetus. Bevis!

  :o)

 22. iapetus says:

  Var i Mandal på torsdag sånn ca 15-19 ;-P (på lånt maskin)

 23. Iskwew says:

  Jah. Men som bevis regnes kun IP, Iapetus.

  :o)

 24. Karoline XD says:

  Hva slags premie er det? teller dere med bare med besøkende eller bloggsvar?

 25. Iskwew says:

  Det er lenge siden det der. Nå er det neste nivået 40.000 – og det er den som treffer akkurat det besøksnummeret i telleren.

Top