Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Continue Reading »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Første gjesteblogger – tiqui

30.07.06 in Blogging

tiqui,

Tiqui

som jeg er blitt kjent med på Blink gjennom lang tid, og synes er en fantastisk morsom, observerende, innsiktsfull dame, som dessuten har skrivekunsten i sin hule hånd, har jeg spurt om vil gjesteblogge litt oss meg. Hun burde definitivt ha sin egen blogg, men i mellomtiden låner jeg henne mer enn gjerne plass hos meg.

Velkommen!

*klapper og hopper litt av begeistring*

Print Friendly, PDF & Email

3 Reader Comments

Trackback URL | Comments RSS Feed

Sites That Link to this Post

  1. tiqui | 15.01.07
  1. Tiqui says:

    Takker og bukker for varm velkomst! Jeg håper jeg klarer å leve opp til dine kledelige beskrivelser av meg 😉 Din er forresten den best tenkelige bloggen å gjesteblogge i!

  2. Iskwew says:

    Jeg er rett og slett hoppenede fornøyd med at du vil skrive her :o))

Top