Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Continue Reading »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Dagens strandobservasjon

26.07.06 in Absolutt Iskwew

I dag har vi selvsagt vært på stranden igjen, noe annet hadde vært umulig i denne varmen. Forstatt, mens jeg skriver dette og klokka er nesten 1/2 10 påstår termometeret at det er 28 grader, og det tror jeg på. Det kjennes slik. Så alt jeg klarer å tyne ut er strandobservasjoner. Midt-Østen og uttalelser fra DIXI, ressurssenter for voldtektsofre får vente til det er litt kjøligere og har regnet et par dager.
Dagens observasjon:

Dagen forløp uten insidenter som den i går, det var ingen menn på badekrokodiller å se, og stort sett bare fred og fordragelighet. Så jeg satt min vane tro og observerte. Denne gangen observerte jeg mer kvinner enn menn. Det kan eller kan ikke ha sammenheng med at det ikke var så mye å se på, i hvert fall ikke før pappaene kom fra jobb ved firetiden.

Men det var mange mammaer med barn der, og for så vidt andre kvinner også. Og det jeg observerte var at svært få av dem blir våte i håret når de bader. De er like pene og danderte på håret under hele oppholdet på stranden. Hodet er under ingen omstendighet under vann i løpet av dagen.

Og det skjønner jeg IKKE. Når det er 30+ i solen, og hodet koker, MÅ man da bare bli våt i håret, ettersom det er den eneste måten å kjøle ned topplokket på? Så viktig kan det vel ikke være å se dandert ut på håret til enhver tid? Selv var jeg våt i håret omtrent fra jeg kom til jeg gikk, og dertil var det sprayet med solspray. Vakkert var det ikke, men i hvert fall var hodet noenlunde avkjølt. Sånn ser StrandIsk stort sett ut:

Sannsynligvis er dette nok en ting jeg ikke har skjønt når det gjelder å være et feminint vesen. For jeg lover, flertallet av kvinnene på den stranden var ikke våte i håret, hadde ikke strandsveis, ei heller solspray i håret. Derimot hadde de tørt hår og flotte spenner og danderinger i håret. Så her har noe gått meg hus forbi.

Men… det er jo DUMT. I denne varmen må man avkjøle seg, ellers blir det uutholdelig å være 6 timer på stranden.

Så jeg kommer nok til å ha strandsveisen min i morgen også, tenker jeg. Og ikke komme hjem med kokt hode og flimmersyn utpå kvelden.

Print Friendly, PDF & Email

Tagged With:

4 Reader Comments

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Goodwill says:

  Høres ut som en heller traurig dag. Ingen badekrokodiller og ingen kjekke menn… neppe solbrillene det var noe feil med, men kanskje avisen? Kanskje prøve Nationen i morgen? 😀

  Men altså – dette med bading og sveis skjønner jeg ikke. Sveisen er da akkurat lik før og etter badet enten man har hatt hodt under eller ei? *merkelig kvinnegreie*

  Nå lyner og tordner det ute – håper det kommer sånn skikkelig varmt sommerregn, da skal jeg ut og bli våt!

  *nattaklem*

 2. Forstår meg overhodet ikke på sånne damer….jeg blir alltid våt som en kråke i håret når jeg er på stranda og bader. Og får skikkelig strandsveis etterpå. Jeg har bare ikke visst ordet for det, men nå har jeg lært det også :-))

 3. Iskwew says:

  Goodwill: To sjeler og en tanke! Jeg har tenkt meg ut på verandaen om det begynner å regne.

  Når det gjelder sveisen så er den ikke den samme, nei. Og jeg antar dessuten at mine frisørkostnader er noe høyere enn dine 😛

  *tordenværsnattaklem*

 4. Iskwew says:

  Skorpoonkvinnen, jeg visste vel at du er en fornuftig dame. Men observer fenomenet neste gang du er på stranden. Jeg hadde ikke tenkt over det før.

  Strandsveis anser jeg da som et nytt begrep og tar patent :o)

Top