Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Continue Reading »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

“Når du en gang kommer, neste sommer

24.07.06 in Liv og levned

skal vi atter drikke viiiiin
og vi skal snakke sammen om
de samme gamle tiiiiiiiiiing”

Det synger Tigerungen for full hals i dag. Ikke like stilig i alle sammenhenger, kanskje, men han har veldig sans for deLillos, særlig Neste sommer og Tøff i Pysjamas. Og det skjønner jeg veldig godt. Det har jeg også.

I dag har jeg, Tigerungen, bestevenninnen og hennes to Tigerunger vært på stranden, og vi skjønner i hvert fall ikke hvorfor noen skal til Syden på død og liv. Det var nemlig som å være i Syden. iPoden spilte musikk, 3 Tigerunger badet, lekte og fisket krabber og sjøstjerner. Bestevenninnen og jeg lot feriemodusen synke helt inn, og ble etterhvert nokså sløve, men det er akkurat som det skal være.

En særdeles ivrig pappa med dykkermaske fant en skikkelig diger sjøstjerne, og masse krabber. I Tigerungens bøtte var den en noe mindre sjøstjerne, og den største Tigerungen til bestevenninen ble synderligen forbauset da den brått slapp en arm. Men så viselig innrettet er sjøstjerner at slike vokser ut igjen, og med noen er det faktisk slik at en mistet arm kan bli til en helt ny sjøstjerne.

Jeg visste forresten ikke at krabber har begynt å røyke, men det har de. Dette er vel noe for Høybråten å ta tak i om han ikke (og forhåpentligvis) er på ferie.

Kred for den til bestevenninnens eldste.

Og nå; en lang og lys sommerkveld. A vida é BOA!

Print Friendly, PDF & Email

Tagged With:

14 Reader Comments

Trackback URL | Comments RSS Feed

Sites That Link to this Post

 1. Når du en gang kommer neste sommer : Iskwews hjørne på www | 18.07.07
 1. Goodwill says:

  Goodwill i feriemodus, og bare i form til å kommentere ferielette postinger, virker det som…

  Om denne sommeren er det å si som vi bruker å si det på Sørlandet: Åffår ska’ mi dra te Syden?? Mi e’ jo hær!! *ler*

 2. Tonje says:

  Hmmm…Krabben har sikkert den barske røyka laksen som forbilde, og prøver iherdig å bli like tøff…

  Høres ut som en perfekt feriedag forøvrig! Og deLillos vet å sette ord på sommeren! *nynner*

 3. Iskwew says:

  Goodwill: Jeg skjønner godt at de mer ferielette passer en solsvidd mann med god vilje bedre :o) Å ja, visst er vi i Syden :o) Her oppe også!

  Tonje: Du skal se en glad og røykt laks hadde tøffet seg så krabben så det :o)

 4. Goodwill says:

  Solsvidd og ølavkjølt! 😀

 5. Iskwew says:

  Det er bra, Goodwill – det er veldig viktig å sørge for å få i seg nok væske i varmen. Og så er øl sååå bra for håret. Du skulle da ha begynt å drikke øl for mange år siden, kan du skjønne.

 6. Goodwill says:

  Hehe – jeg tror jeg begynte tidlig nok med det…kanhende jeg skulle brukt sterkere saker? I håret, mener jeg? *smiler*

 7. Iskwew says:

  Nei, du har ikke drukket nok øl, det er jeg ganske sikker på. Kanskje om du prøver å ta det igjen nå???

 8. Iskwew says:

  DRM, det synes jeg du skal spørre danskene om. Det hadde vært interessant å vite.

  Snadderøykende bajerkrabber har større utbredelsesområde enn noen gang, har jeg lest et eller annet sted. Så det er bare å være på alerten.

 9. Goodwill says:

  Noterer meg Isk’s råd bak øret før jeg drar til Danmark om tre dager, det skal jeg følge. Tær i tang er jeg derimot nå ganske skeptIsk (!) til, etter DRM’s post…

 10. Iskwew says:

  Jeg tror det er like greit å bare drikke øl og holde tærne ute av både ting og tang, jeg. Eventuelt kjøpe noen vernebadesko.

  SkeptIsk også! Hmmm kanskje det er en god ny blogg-kategori?

 11. Goodwill says:

  Øl, Gammel Dansk, og Clogs på beina. Deilig å være norsk i Danmark. Bare jeg overlever Legoland…!

  Vet du – jeg synes heller du skulle satse på OptimistIsk, jeg! 🙂

 12. Iskwew says:

  OptimistIsk det får bli når du begynner å gjesteblogge vel, Goodwill??

  Jeg håper du overlever Legoland :o) Og jeg er glad det ikke er meg. Men neste år må jeg vel til pers. Kanskje. Vil tro det ja.

 13. DRM says:

  Jeg har nilest om reisemålet far og datter DRM skal til om et par dager. Spesialiteten sies å være “jomfruhummer”… Så kan man jo bare fantasere om hvordan de blide dansker klarer å avgjøre hvilken hummer som er verdig eller ikke verdig den betegnelsen…

  Selv regner jeg med at snadderøykende bajerkrabber dukker opp når man stikker en tå i Kattegat…

Top