Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Continue Reading »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Hva enhver singel jente må ha

14.07.06 in Absolutt Iskwew

I følge side2 er det 10 ting en single dame med respekt for seg selv og det minste håp om å være en suksess på mannefronten må ha:

1. Et vanvittig bra bilde av deg selv

Om jeg har et vanvittig bra bilde av meg selv? Nei. Hva er vanvittig bra? Men jeg har en del bilder, noen av dem ok, og dessuten tror jeg det er like greit å ikke fremstille seg som fantastISK når man ikke er det. Litt edruelighet er helt på sin plass.

2. Ett par fantastiske sko

Er paven katolsk? Jeg har mer enn et par også. Det skyldes til dels at jeg elsker sko, og til dels at jeg har bodd i Brasil og handlet en del par der. Da jeg inntok Tigerungens gamle rom oppdaget jeg at et skap jeg hadde regnet som nærmest ubrukelig, er det PERFEKTE skoskap.

3. En Eminem-CD

Jeg har ikke en Eminem-CD, jeg har ikke tenkt å skaffe en Eminem-CD og om det får meg til å virke mindre attraktiv for menn, so be it. Det som ofte, imidlertid, er en suksess er det faktum at jeg har gammel Genesis, Doors, Yes og Pink Floyd i samlingen. Jeg tipper det har å gjøre med at de som eventuelt får titte gjennom samlingen min, er noe eldre en de artikkelen er myntet på.

4. Et bra sjekketriks …og en grei avvisning

Her er jeg en katastrofe. Jeg kan ikke sjekke, jeg har ikke sjekkereplikker, og jeg er ikke utstyrt med store mengder kvinnelig sjarme. Altså: om noen har en sjekkereplikk jeg kan få låne, hadde det vært glimrende. Når det gjelder avvisning.. så klarer jeg det, og fokuserer på å være snill og trenger ikke å gå i mikrodetaljer på hvorfor avvisningen kommer.

5. En six-pack med godt øl

Øl i kjøleskapet er et must, særlig om sommeren. Men jeg liker litt lyst frøken-øl. Noe som minnet meg på at jeg på på jakt etter Ringnes Lys Lager, et utrolig godt øl, som ble introdusert i fjor. Minner meg om det brasilianske ølet Skol, som er knallgodt, og du bare trenger å vente i 5 minutter til neste ølselger kommer.

6. Do-lektyre

La det ligge blader på do. OK. Det kan jeg vel saktens klare. I så fall blir det vel KK, A-magasinet, Memo og en utgave eller to av A-magasinet. Tips fra side2 om å gå til innkjøp av National Geographic var godt. Det skal jeg jammen gjøre. For det kan jeg saktens lese selv.

7. Visittkort

Sitat: “Når du har passert 18, er det ikke like sjarmerende å levere fra seg russekortet hvis noen spør etter telefonnummeret ditt.” Det er jeg enig i. Ikke sexy. Men det virker som en litt søkt problemstilling i min alder, da. Jeg har tross alt hatt visittkort i omtrent 20 år. Altså; dette er helt klart i orden.

8. «Sov i ro»

Sitat: “Det er veldig koselig når en fyr vil ligge inntil deg og sove …men det er ikke så koselig når han begynner å snorke. Sørg derfor for å ha ørepropper, slik at du også får skjønnhetssøvnen din.” Jepp. God ide. Noterer og fyller opp nattbordsskuffen.

9. En heterofil guttevenn

Hmmm okay. Jeg har noen slike. Og som regel snakker vi ikke så mye om sjekketriks, men om alt mulig annet. Noen av dem har dessuten vært gift i 25 år eller så, og da tror jeg gjerne sjekketriksene har gått i glemmeboken.

10. Kondom

De er jeg redd har gått ut på dato; re. tidligere blogger som ikke akkurat indikerer at jeg har vært synderlig aktiv på den fronten på en stund. Dessuten! Noe bør menn ha ansvar for å ordne sjæl. Regnfrakken er en av de tingene.

Så til hva jeg tror:

Jeg tror at det viktigste for en single kvinne i min alder snarere enn do-lektyre og sånt er humor, selvironi og en god frisør. Samt noen som jager deg i seng i rimelig tid, så du får skjønnhetssøvnen du jo så sårt trenger. Den er viktigere en det fantastISKe bildet. Siden du jo faktisk står der til skue, live. Har du et fabelaktg bilde, men ser ut som en litt sliten vaskebjørn, så ser han jo faktisk det. Med mindre han også har hvit stokk og hund med seg. Pondus mjauer klagende og bebreidene til den tanken.

Så det så.

Print Friendly, PDF & Email

4 Reader Comments

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Iskwew says:

  Morten :o))

  Det som noen ganger funker godt er å si “Jeg har en sjelden spesialutgave av “Lamb lies down on Broadway”, vil du ta på den?” Og dersom det IKKE funker, er det slik jeg ser det noe fundamental feil med mannen, uansett. Så da spiller det ingen rolle.

  Ellers enig at for Bærumsfrøkener som meg i hvert fall, høres “Skarru” litt ut som noe vi kan tenkes å rynke litt på nesen av.

 2. Morten says:

  Hehe

  Nei hva i all verden skal du med en Eminem CD?
  Men Pink Floyd? Det må jo være verdens beste sjekketriks. (syns nå jeg)
  Iallefall om det er vinyl…

  Skarru værra med meg hjem å se på Pink Floyd Covere, mens vi hører på platene?

  Syns det hørtes ut som et kremspørsmål… (men Skarru ‘hørtes’ ikke noe fint ut, ‘hørtes’ egentlig udelikat ut… :-p )

  M:)rten

 3. Phuuu says:

  Hehehe.. nødvendigheten av en frisør er garanter skapt av kvinner .. eller av frisørlauget ..
  Mulig menn ser hårfargen .. men ellers lover jeg .. frisyren ..er noe av det siste en mann ser på ..
  Vi vet at den kan fikses.. så.. er redd resten blir bedømt lenge før frisyren :-)))

 4. Iskwew says:

  HAH! Og hvem tror du lager hårfargen? *gapskratter* Det må til med frisør skjønner du.

Top