Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Continue Reading »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Sommerfornemmelser

12.07.06 in PoetISK

SOMMERLYKKE

tankene flyr
på lette vinger
jeg krøller
tærne i gresset

og ser
vindunderligheter
i skyene mens jeg
kjenner smaken

av markjordbær
på solvarme lepper
og føler sommervindens
forsiktige kjærtegn

Iskwew ©

(Et typisk fort og gæli dikt – men jeg kjente smaken av markjordbær helt plutselig, og noen ord måtte bare ut)

Print Friendly, PDF & Email

Tagged With:

Comments are closed.

Top