Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Les videre »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Loven om «Enslige mødre som endelig får barnefri»

09.07.06 i Absolutt Iskwew

Dette er en variant av Murphys lov, og sier at når barnet forsvinner ut døren blir mor enten syk eller kollapser av utmattelse. Dette bør normalt vedvare i den perioden barnet er borte, men i mitt tilfelle håper jeg ikke det, da han skal være borte i to uker.
Her skjedde det første. Tigerungen ble syk natt til torsdag, og spydde over hele den nye sengen sin samt den nye parketten. Sikkert mye sol og saltvann, tenkte jeg, for vi hadde spist det samme, og jeg var sprek som en fole. Trodde jeg. Det viste seg å ikke holde stikk lenger enn til i går. Da skjønte jeg at det ikke var sol og saltvann, og skal ikke gå i detaljer.

Så den første kvelden uten barn ble ikke tilbrakt lystig begersvingende på bar i sommernatten, men på sofaen i febervillelse. Dagen i dag ble tilbrakt hos frisøren, og på Brilleland der jeg kjøpte nye solbriller. Ny/gammel sveis og nye/gamle solbriller her:

Ny versjon til høyre, i tilfelle du lurte. Blikket bak solbrillene var ganske grumsete, og i litt annet lys hadde grønnfargen i ansiketet kommet bedre frem. Kort sagt, en dag som egnet seg for nye solbriller. De gamle Ray Ban solbrillene ble forøvrig innkjøpt i New York i 1996, til den uhyrlige sum av 170$ eller noe sånt.

Det ble vaffal ikke verre av ny sveis og nye solbriller, selv om jeg sjanglet litt på bytur i dag. Det skyldes ikke at jeg hadde vært på fylla og hatt det moro, som den yre og spretne energibunten jeg er. Snarere feber og tåkesyn.

Nå har jeg resolutt gått over til cognac. Som en venninne på Blink pleier å si; av alt som ikke virker er cognac det beste. Skål!

Og imens jakter Pondus på nattsvermere som det skremmende rovdyret han tross alt er. Og blir inderlig fortvilet når de flyr høyere enn han kan hoppe eller klatre.

Kanskje han skal få en hamster til jul?

Print Friendly, PDF & Email

Tagget med:

6 kommentarer

Trackback URL | Kommentar-feed

 1. O! sier:

  Skål… *snøvle* skåle enda litt mer 😉

 2. Iskwew sier:

  Skål klokka 09:36? :o)) Selv tror jeg at jeg heller skal driste meg til en kaffe. Og så spise litt. Suuuulten!

 3. Goodwill sier:

  Skåler ikke på denne tiden av døgnet, bare ønsker deg god bedring og deilig barnefri! og nysveisen var fin, syns jeg!

 4. Iskwew sier:

  Takk, Goodwill :o) Og jeg skåler heller ikke på denne tiden av døgnet. Særlig ikke ettersom formen er bedre og kaffen ble dit den ble sendt. Da er Isk på vei opp! To døgn uten kaffe er svært uvanlig.

 5. Elisabeth sier:

  God bedring Iskwew! Er selv litt dårlig (har betennelse på det ene øyet), så det blir ikke så mye blogging på meg nå for tiden.

 6. Iskwew sier:

  Takk, Elisabeth! Jeg er på bedringens vei, helt klart. Og god bedring til deg også, øyebetennelse tar nok dessverre litt lenger tid enn det jeg har.

Top