Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Continue Reading »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Egentlig bare en test

03.07.06 in Liv og levned

for å se om det går an å poste med mobil på stranden.

Tigerungen er av en eller annen grunn mer bluferdig enn sin mor. Å skifte til badebukse så noen ser det, er helt uaktuelt. Så det er et evindedelig styr med håndklede og noia om det faller ned. Ikke vet jeg hvor han har fått det fra, meg er det ikke.

Forøvrig falt mitt forslag om å bruke min brasilianske strandkjole til skifting på stengrunn:

“Mamma, det er en kjole!” sa han, med forurettet og indignert mine. Mammaer er noen ganger utrolig dumme og teite.

Det har vært en deilig dag på stranden – måtte det vare hele uken.

Print Friendly, PDF & Email

4 Reader Comments

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. O! says:

  frilynte iskwew: funker fint. 😉

 2. iskwew says:

  Funket ikke heeelt, men det gikk i hvert fall. Den sa stopp etter x antall tegn, da syntes den det var nok.

 3. Goodwill says:

  Supert, dette. Alltid online med de nye mobilene. Med min nye smartphone kan jeg gjøre nesten alt det jeg kan med pc’en. Alltid online. Supert.

  Eller er det det?

  Er det ikke like supert å kunne være offline? F.eks på stranden. Koble ut den elektroniske delen av verden og bare være helt og fullt tilstede i den virkelige. Nyte varm vind, lyden av bølger, måkeskrik, barnelatter. Kjenne på varm sand. Leve.

  Noen ganger er det helt ålreit å være helt off line.

  Men jeg må innrømme at jeg fulgte innspurten på Tour de France via mobilt internett igår. På stranden…

  Skifting av badebukse på stranden er et styr, ja. Derfor bader jeg helst uten 🙂

 4. iskwew says:

  Goodwill, kanskje du ved anledning kan forklare Tigerungen at det ikke er farlig å bade uten, da? :o)

  Forøvrig kom det en lang kommentar i egen post til resten av det du skrev.

Top