Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Continue Reading »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

I will survive

02.07.06 in Liv og levned

almost anything. Slik kjennes det ut.

I hvert fall har jeg nå egenhendig skrudd sammen Stompa-sengen til Tigerungen. Og det er ikke det letteste jeg har gjort alene. Sikkert ikke det lureste heller, jeg var en stund i tvil om jeg var helt gal som ikke ville vente til noen kunne hjelpe.

Spesielt morsomt var det da de to knekte trepluggene dukket opp. De var det selvsagt ikke mulig å få ut, så der måtte drillen frem slik at hullene ble borret opp. Ellers skulle jeg nok være avfotografert mens jeg balet med hele dem sengen og skrudde skruer, med en slik muttersak som må justeres med skrutrekker så skruen finner frem. Med lyd hadde vært bra, for jeg tror jeg bannet mer enn på Maxbo her om dagen, og på like mange språk.

Men her er resultatet:

Girl power! Og takk for drillen, og for at jeg har utstyr til den og vet hvordan jeg skal bruke den. Tigerungen ble storligen imponert over sin mor 😀

Print Friendly, PDF & Email

8 Reader Comments

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. O! says:

  Flink jente.. 😉

 2. iskwew says:

  Takk :o) Og det synes jammen jeg også – det var en pokker så uhåndterlig greie å skru sammen.

 3. Goodwill says:

  DET var Tigerbule det! Her slipper nok ikke Tigermamma inn sånn uten videre! 😀

 4. iskwew says:

  Hehe – det kommer vel snart adgang forbudt skilt på døren ja. Men da skal jeg trone i den nye fiine leiligheten :o) Uten synderlige mengder Lego i stuen.

 5. Goodwill says:

  Dream on! Enhver Tigerbule vil fylles opp av ting&tang fortere enn du aner og det vil atter tyte ut i stua. I know! 😀

 6. iskwew says:

  Jaaa, kanskje det – men jeg skal i hvert fall gjøre et forsøk :o) Jeg er sååå lei av å tråkke på Lego hvor jeg enn går.

 7. iapetus says:

  Og hva ser jeg i hjørnet? Er det en PC? Eller en TV? Barn nå til dags; rett fra Lego til HiTech! Jeg er rystet……. Snart låser han døren og surfer vilt eller går amok på kabel-TV. Hvor er foreldrene! Hvor er foreldrene….

 8. iskwew says:

  Det er en PC ja – han er født inn i en moderne verden, men alle dens muligheter og farer. Nøkkel til døren får han ikke, og gjett hvem som er admin på den PC’en??

  Og på Blink er han vaffal ikke før han kan skrive *engstelig blikk*

Top