Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Continue Reading »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Maxbo – iskwew.com tar saken

30.06.06 in Liv og levned

Jeg var fortsatt like forbannet da jeg våknet i dag, og noe mer konstruktiv. Så dermed sendte jeg en klage til Forbrukerrådet på gårsdagens famøse forsøk på å levere tilbake tapet på Maxbo:

“Hei,

jeg har en periode jobbet med oppussing, og blant annet har jeg lagt glassfiberstrie. Den ble innkjøpt på Maxbo, som kun selger slik glassfiberstrie i 25 meters ruller. Og de tar ikke retur på restene, slik at de overselger tapet til alle kunder som kjøper slik strie. Tatt i betraktning at strien koster over 100 kroner per meter, blir det mange penger av det.

Og det vil også si, mener jeg, at prisen på strien egentlig er LANGT høyere enn hva den tilsynelatende er, ettersom kunden kjøpe for mye, hvordan du enn snur og vender på det.

I så måte hjelper det lite, synes jeg, at de sier at dette er det opplyst om i butikken. Det gikk forøvrig med hus forbi, til jeg sto der og skulle returnere de ca. 10 meterene med strie som er til overs. Og jeg var heldigere enn nye kunder, for jeg fikk kjøpt en rest de hadde fra før denne nyordningen med bare salg av hele ruller. Så jeg fikk kjøpt en rull med 15 meter. Hadde jeg ikke det, ville jeg nå sittet med 20 meter strie, til en kostnad av over 2.000 kroner.

Dette synes jeg dere skal se på.”

Så får vi se om Forbrukerrådet gjør noe med det. Om ikke, får jeg finne på noe annet. Dette er rett og slett villedende markedføring/prissetting så det holder.

Print Friendly, PDF & Email

3 Reader Comments

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Elisabeth says:

    Det virker urimelig at Maxbo ikke kan ta i retur strie som blir til overs. Men jeg skjønner at de har lyst til å tjene mest mulig penger.

    – stå på videre Iskwew! Det er helt sikkert flere forbannede kunder rundt omkring, så det er bra at noen tar affære!

  2. iskwew says:

    Vi får se om Forbrukerrådet tar saken, Elisabeth. Uansett så skjer det ingen endringer om ingen noen gang sier ifra om ting.

Top