Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Continue Reading »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Velkommen

25.06.06 in Blogging

til min nye blogg – det har vært en del mekking, og jeg har fått god hjelp av O! som er så snill som bare det og har solid snøring.

Om noen oppdager noe som ser rart ut, er det fint om dere sier fra.

Ellers må jeg si at WordPress er brillefint. Veldig mye bedre enn blogsoft og med masse morsom tilleggsfunksjonalitet. Men jeg har oppdaget følgende i kopiering av gamle blogger: de må via wordpad, ellers blir det bare tull, og firefox krøller til det meste av formatering.

Print Friendly, PDF & Email

Tagged With:

10 Reader Comments

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Iversen says:

  Velkommen hjem!

  Dette ser veldig bra ut. Jeg prøvde selv å kopiere alle gamle poster med kommentarer da jeg flytta, men siden RSS-løsningen til blogsoft er endel eldre enn det som brukes nå om dagen gikk det til helvete. Jeg orka ikke å gjøre det manuelt.

 2. iskwew says:

  Noe av det vil jeg ha med, så jeg får ta den jobben etterhvert. Ikke alle, men en del av dem.

 3. O! says:

  😉 gratulerer igjen…

 4. iskwew says:

  Takk O! og takk for hjelpen. Sikkert litt på forskudd også :o)

 5. iapetus says:

  Slapp av! Jeg henger med.

 6. iskwew says:

  Hehe – det er jammen bra, Iapetus!

 7. iskwew says:

  Takk, Morten :o) Og det var ikke så vanskelig som jeg hadde trodd, med litt hjelp :o)

 8. morten says:

  Gratulerer 🙂 med ny blogg utenfor weblogg!

  ser bra ut!

  M:)rten

 9. Leni says:

  Grattis med nytt hjem! Ser veldig bra ut 😀

 10. iskwew says:

  Takk Leni :o) Vi får peke nese til weblogg alle sammen :o) Det er faktisk ganske så deilig å ha kontroll selv, og WordPress er veldig enkelt å bruke. Litt mer mekking, så blir det akkurat som jeg vil ha det.

Top