Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Les videre »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

En hamsters bekjennelser

26.04.06 i Om meg

Jeg er på mange vis en hamster. På den måten at jeg har masse greier og ting. Noe som i og for seg hadde vært all right, om jeg hadde en leilighet på 250 m2. Men det har jeg ikke. Jeg har en på 70 m2.

4 bokskap på 85*200 cm med bøker, til dels i doble lag. Det skulle tilsi omtrent 3 kubikk med bøker *gisper etter luft*. Jeg klarer IKKE å kaste bøker, til nød kan jeg kvitte meg med pocket-bøker, men det sitter noen ganger langt inne. Og nei, jeg har ikke lest alle heller. Bokskapene står i gangen, som heldigvis er veldig lang.

En del DVD-filmer, og enda flere videofilmer. Videofilmene kan jeg med fordel kvitte meg med, det innser jeg, da videoen røyk for lenge siden, og jeg ikke har planer om å kjøpe en ny.

3 porselens-serviser, et til 15 personer, et til 16 personer og et til 8 personer. Det skal her sies at 2 av dem ble innkjøpt i Brasil, der sånt er billig og av ypperste kvalitet. Ett servise til, til 15 personer, er lånt ut til hytta til en venninne. De to brasilianske servisene har et eget skap som står i stua. Jeg mangler egentlig bare en veldig stort hus der jeg kan ha store selskaper. Blant annet kan jeg melde at jeg har ikke mindre enn 43 espresso-kopper. Det er vel unødvendig å si at de ikke så ofte er i bruk.

130 krystallglass, av ulike typer. Igjen er mange innkjøpt i Brasil, billige og veldig god kvalitet. Glassene har selvsagt eget vitrineskap i stuen. Glassene fordeler seg på:

23 hvitvinsglass
39 rødvinsglass
15 sherry/hetvinsglass
22 farris/vannglass
15 snapseglass
6 cognacglass
2 ølglass (her trengs det flere!)
5 likørglass (må ha ett til, kan ikke ha oddetall i glass)
3 Whiskey-glass (her trengs det flere!)

Et bestikksett til 12, et til 8 (korreksjon etter telling – til 10).

8 malerier, hvorav 2 er utlånt til bestevenninnen. Jeg har jo for svingende ikke veggplass!

Klær jeg ikke har brukt på 10 år. Dog skal det sies at de ligger på loftet. Alle klærne tigerungen har brukt i sine snart 7 år. Igjen på loftet.

En av to ting må skje. Enten må jeg få meg større plass, eller så må jeg stue bort noe. Rett og slett.

Print Friendly, PDF & Email

Stengt for kommentarer

Top