Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Les videre »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

NarcisistIsk

25.04.06 i Om meg

I dag skal jeg være ganske så narcisistisk (om Narcissus her) og vise en .gif med bilder av meg som den eminente, snille og kreative 2snill har laget. Fordi jeg synes den er så fiiin :o) Og viser at jeg er «A little bit of everything, all rolled into one», som Meredith Brooks ville sagt.

Her er et utdrag av teksten til Meredith Brooks låt, Bitch, som jeg liker veldig godt:

I’m a bitch, I’m a lover
I’m a child, I’m a mother
I’m a sinner, I’m a saint
I do not feel ashamed
I’m your hell, I’m your dream
I’m nothing in between
You know you wouldn’t want it any other way

Jeg, som alle andre, passer ikke i EN boks. We’re a little bit of everything, all rolled into one.

PS Jeg glemte å si at denne bildestørrelsen er Phi-proporsjonert. Fotoobjektet er definitivt ikke det, så det er sagt. Men bildene er omtrent 315*509, og det er Phi-proporsjonalt.

Print Friendly, PDF & Email

Stengt for kommentarer

Top