Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Les videre »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Hvor er du? Rekk opp hånden, værsåsnill!

20.04.06 i Onlinelivet

Hadde det ikke vært for at jeg har andre og gode grunner til å være på Blink, så har jeg ved en liten regneoperasjon kommet til at jeg like gjerne kunne ha logget ut for godt. For det er mye som tyder på at det er umulig å finne en mann på Blink.

Det er 11.347 mannsprofiler på Blink i den aldersgruppen som er mest interessant for meg, altså +/- 6 år i forhold til min egen alder.

Ikke alle disse profilene er aktive. La oss, for å være snille, anta at halvparten av dem er det, det vil si at det gjenstår 5.674 profiler i nevnte aldersgruppe.

Om vi antar at antallet av disse som bor i stor-Oslo er omtrent 25%, betyr det gjenstår 1.418 profiler.

Basert på erfaring er det en del som lyver på alderen, og det er ikke nedover. Ergo er det mange i nedslagsfeltet som er over 50 år. La oss anta at 10% lyver på alderen. Da gjenstår det 1.277 profiler.

Igjen, basert på erfaring er det mange som lyver på bosted også, siden det er kulere å bo i Oslo-området, ettersom du da får flere treff. La oss anta 10% her også. Da gjenstår 1.149 profiler.

I følge Blink er 2% gift, og 3% samboer. Det står ikke noe om hvor mange som har kjæreste, men la oss anta at i hvert fall 25% har kjæreste. Noen er i tillegg gift eller samboer eller har kjæreste, uten å flagge det lille faktum. Noen har akkurat møtt en annen, og er dermed ikke i markedet, selv om det ikke flagges i profilen. La oss anta 10% i hver gruppe. Gjenstår 663 profiler som faktisk er single.

39% av brukerne på Blink har ikke verifisert mobilen sin. De vil altså forsvinne ut for godt om kort tid, da Blink skal være et nettsted KUN for folk med mobil, en soleklar konspirasjon mellom Dagbladet og teleselskapene. Gjenstår 405 profiler.

1% er til enhver tid tiltalt for en eller annen forbrytelse. Jeg vil helst ikke finne en mann jeg må besøke i fengsel om kun kort tid. Gjenstår 401 profiler.

Omtrent 30% av befolkningen stemmer enten FrP eller KrF. Ingen av delene går helt i hop med meg, har jeg funnet ut. Gjenstår 280 profiler.

Basert på erfaring har menn i den ønskede aldersgruppe stor grad av forpliktelsesangst, noe som ofte ikke viser seg før det har gått noe tid, og det faktum plutselig går opp for dem. Dette er meget slitsomme typer, som rett og slett kan føre til at du sitter i saksa, og så blir det ikke noe likevel, siden de forskrekket hopper videre på den minste antydning av ordet «forhold» eller «kjæreste». Forsiktig anslått gjelder dette omtrent 50%. Gjenstår 140 profiler.

Av disse antar jeg at helt sikkert halvparten vil synes jeg er alt for nerdete og rar for dem. Gjenstår 70 profiler.

Svært mange mangler fokus og konsentrasjon når de leter etter datingobjekter, med det resultat at de ikke finner ut noe om noen. De ser på bilder, tenker «Hun var ikke verst!» og så sjekker de om det er mulig å få en date på det grunnlaget. Det fungerer ALDRI (jeg repeterer: aldri) med undertegnede, som tildels er ganske treg når det gjelder dating. Jeg vil anta at dette også fort gjelder 50% av profilene. Gjenstår 35 profiler.

Noen er ekstremt selvopptatte. Det er ikke noe morsomt, det er snarere veldig kjedelig. La oss forsiktig anta at dette gjelder 20%. Gjenstår 28 profiler.

Mange skriver ikke bare dårlig norsk (eventuelt engelsk), men det er null og niks innhold i det de skriver. Dette gjelder fort 50% av alle som skriver på Blink. Gjenstår 14 profiler.

Noen synes at jeg er veldig teit, og jeg synes også at noen er veldig, veldig teite. Sånn er det bare. La oss anta at dette gjelder 25%, begge veier. Gjenstår 8 profiler (noter at verdien ikke ble 7, og at det må skyldes noe som skjer langt ute i desimalene, men desimal-menn er en fysisisk umulighet, tror jeg).

Med det føret vi har nå om dagen, og basert på frekvensen av besøk på legevakten i Oslo, antar jeg fort at av disse 8 har omtrent 25% falt på isen og brukket benet aller armen, og er derfor ute av datehelvetet for en stund, med god unnskyldning. Gjenstår 6 profiler.

Til slutt vil jeg anta at omtrent halvparten av de gjenværende rett og slett ikke gidder, eller at jeg rett og slett ikke gidder. Gjenstår 3 profiler.

*sukk*

Kan dere tre det gjelder være så snille å rekke opp en hånd så det er mulig å identifisere dere? Det blir jo som å finne tre nåler (3 egnede dateobjekter) i en høystakk (11.347 profiler totalt) uten kikkert fra 10.000 meters høyde.

Dessuten er jeg klar over at det er noen utelukkelsesgrunner jeg kan ha oversett, slik at heller ikke disse tre egentlig er aktuelle. På den annen side; jeg trenger bare en, da. Jeg er rett og slett ikke laget for polygami.

OK. Det er bare en. Kan du rekke opp hånden så vi kan komme i gang med resten av livet??? Please? Så jeg slipper å bruke så mye tid på å finne deg?

*ser bedende på*

Print Friendly, PDF & Email

Tagget med: ,

Stengt for kommentarer

Top