Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Les videre »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Om å se

15.02.06 i PoetISK

SKJÆRESJELEN
Som skjæresjeler
med vippende stjerter
og ivrige blikk
løper vi etter
det som blinker

det blinkende vakre
samler vi frydefullt
opp og gjemmer det
i våre lengtende,
drømmende sjeler

aldri blir det nok
for skjæresjelen
alltid er det plass
til noe som skimtes
blinkende i gresset

vi tenker aldri på
at i en grå
unnselig stein
kan det gjemme seg
en uslepen diamant
Iskwew ©

Print Friendly, PDF & Email

Stengt for kommentarer

Top