Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Continue Reading »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Første nye post på Finanstilfolket.net

01.05.09 in Finans/økonomi

Finans til folket er nå i gang på eget domene.  Det som så langt ligger der, er mine gamle økonomiposter.  Men heldgivis har jeg fått med noen flere som har sagt seg villige til å skrive der, nærmere bestemt

Morten Josefsen

Milton Marx

Megler Smekk

Kandidat Weinberg

For å komme i gang skrev jeg en post som TA Invest, og det farlige med å gjøre forretninger med personlige relasjoner, altså venner, familie og kjente.  Løp inn og les 🙂

Print Friendly, PDF & Email

Tagged With:

4 Reader Comments

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. abre says:

  Bokmerket!

 2. Iskwew says:

  Bra! 🙂

 3. meg says:

  Vledig bra. Har du lest om Aker, the musical, på Kalvøs hjemmeside 🙂

 4. Iskwew says:

  Ja, jeg leste den 😀 Her der den.

Top