Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Les videre »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Finanskrisevarp før jul

14.12.08 i HumoristISK

Som de fleste har fått med seg er det finanskrise og handelen går tregt.  Dette leder til salg på både det ene og det andre.  Da er det selvsagt mulig å gjøre noen skikkelige varp for de som er per kasse.  Dette må kunne sies å være et skikkelig varp:

varp

La oss overse den åpenbare skrivefeilen, og konsentrere oss om det faktum at det er mulig å få Øvrevoll galoppbane for mellom 50-80% rabatt.  Jeg kan ikke skjønne annet enn at det må være et godt julegavetips for den rette, altså en som er per kasse.    Banker låner som kjent ikke ut penger lenger.

Jeg vet ikke om det er med hester, men antar at det er med både Stallkroas kjøttkaker og Sherryhaugen med dertil hørende herligheter.  Samt inntjeningsmuligheter så det holder når folk begynner å spille som gale for å kompensere for formuer tapt i finanskrisen.  Dette må rett og slett være et varp av de sjeldne.

Det er bare å kjøpe inn en gedigen hatt som ekstrapresang!

Print Friendly, PDF & Email

16 kommentarer

Trackback URL | Kommentar-feed

 1. Det virker som om selgeren har deltidsjobb på Elkjøp. Først skrur man opp prisen skikkelig og så slår man til med kjemperabatt. Øvrevoll kunne vært «kjekt å ha», men sist jeg sjekket saldoen, så holder det i beste fall til et bord på Sherryhaugen. I disse juletider kan det være greitt å minne seg selv på at Knut Borge en gang uttalte at de vakreste ord i det norske språk var: «Saldo i Deres favør».

 2. Iskwew sier:

  Jeg tror jeg står over jeg også, Knut. Javisst kunne det være kjekt å ha en galoppbane, men samtidig er det ikke penger igjen etter julegavehandelen, selv med den rabatten.

  Det blir nok kjøttkaker på Stallkroa i stedet 😀

 3. IvarE sier:

  Hmm…
  Har kastet bort noen penger på Øvrevoll, men, men…
  Da min datter var liten og red et par ganger i uka gikk hun rundt med t-skjorter som utbasunerte «Hest er best, ingen protest», osv. Med 80% avslag skulle jeg vurdere å ta opp et saftig lån, ja. Hun ville sikkert ha hyllet meg. Den gang. Nå ville hun sagt: «Hva ska’ddu medde’a?».

  Jo, jeg ville drive Stallkroa videre, og selge resten av shiten (bokstavlig talt) videre som boligtomter.

  Deretter ville jeg pensjonert meg i Spania. Eller Karibien. Eller Thailand. Ihvertfall ikke i Bærum… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

 4. Iskwew sier:

  Hoho – det hadde vært et skikkelig gullvarp å kjøpe Øvrevoll med 80% rabatt og så legge det ut som boligtomter. Da kunne det blitt eiendommer i alle de stedene du nevner, hur lett som helst.

  Det slo meg akkurat at Øvrevoll sannsynligvis er verdt så mye at det er en stiv mengde penger, selv med den høyeste rabatten.

  :mrgreen:

 5. IvarE sier:

  Uh-m.

  For de rent økonomiske avveininger tror jeg spørsmålet først og fremst går på hvor mange lokalpolitikere jeg måtte ha bestukket med hvor mye for å få lov til å omregulere tomten…

  Og hvor akutt behovet ville vært for å rømme landet etter at omreguleringen ble kjent…

  :mrgreen: 😈 :mrgreen:

 6. Iskwew sier:

  Hehe – ja det er et godt spørsmål! Sannsynligvis en hel del, men i Bærum er de jo kjente for å være mottakelige for sånt.

  Det jeg forøvrig lurer på er hvorfor du plutselig havner i moderering. Kan ikke se noen grunn til det 😕

 7. IvarE sier:

  Nei, for all del.
  😈

 8. Iskwew sier:

  Nå kom du rett gjennom, som seg hør og bør. Uten at jeg foretok meg en ting, til og med 😕

 9. IvarE sier:

  Ahhh, moderering i ditt filter…
  Ikke moderering i betydningen «min sinnstilstand / min ettertanke».

  I see, I see, said the blind mouse, who couldn’t see at all…

  Et godt råd: Du kan ikke stole på meg.. Moohauuuuhhhhihihi.
  😈

 10. Iskwew sier:

  Hehe – jeg stoler definitivt ikke på deg, altså! Det hadde vel tatt seg ut.

  Neida, det var filteret som hikket. Aber plötzlich havnet du i moderasjonskø, av en eller annen grunn.

  Eventuelt vet WordPress noe jeg ikke vet? 😯

 11. tb sier:

  Hestekjøtt er godt, var min første tanke da jeg så den der… At de selger unna litt smått, liksom.. 🙄

 12. Goodwill sier:

  Tb, den tanken tenkte jeg også. Hest er pølse! 😮

 13. tb sier:

  Pølse. Hestepølse er snacks,ja.
  Også god, mør hestebiff da.. med kantarellsaus og stekt løk og mandelpoteter til… 😀

  Men ikke så lett å få kjøpt hestebiff

 14. Iskwew sier:

  Hestekjøtt har aldri stått høyt på liste over ting man spiser her i huset, gitt. Så der er jeg ganske blank.

  Hva smaker det da?

Top