Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Continue Reading »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Mihoe lar gylne muligheter gå fra seg

03.12.08 in Blogging

Mihoe bedriver stemmefiske til Tordenbloggen.  Jeg og Mihoe, som altså er den som inspirerte meg til å begynne å blogge i sin tid, møtes nemlig i Tordenbloggen i dag.

Den gylne muligheten Mihoe lar gå fra seg, er denne:

Svartmalings kampanje: hvor jeg kunne påstått at Iskwew står i ledtog med noen slemminger som har skyld i finanskrisa. Men det ville jo ikke vært sant i det hele tatt. Dessuten liker jeg bloggen hennes så jeg har ikke noe stygt å si om den heller.

Og det kunne hun  jo ha gjort, for det er jo faktisk helt sant at jeg har skyld i finanskrisa.  Det avslørte jo Ertresvåg allerede for et par år siden. Det er bare tull og tøys at jeg oppholder meg i landet i det hele tatt, jeg måtte jo rømme landet etter den avsløringen.  Iskwew blogger altså fra en sandstrand i Brasil, ettersom Norge ikke har utleveringsavtale.

Så da er det opp til dere; stem på Mihoe fordi hun går glipp av en gyllen mulighet og skriver en utmerket blogg, eller på meg, ettersom…

ettersom…

ettersom…

Hmmm.

Ettersom jeg er syyyyk og trenger trøst.

Jepp.  Jeg går for den jeg.

Jeg har dessuten verdens søteste kattunge:

Print Friendly, PDF & Email

9 Reader Comments

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Milton Marx says:

  Mihoe er så slem mot oss menner, atte. Så henne stemmer jeg ikke på. Og så har hun kalt meg en mannegris. Og det synes jeg ikke hun skulle gjøre, for jeg er langt fra så grisete som jeg har lyst til.

 2. Iskwew says:

  HAHA, Milton! Jeg husker den, ja. Var til pass for deg og de andre 😛

  Du kunne vært mye verre, helt sikkert :mrgreen:

 3. Undre says:

  Å, Hercules har et så pent kattefjes at jeg får helt vondt i magen av å se på det!!!

  Stemme er avlagt, Isk. Og god bedring!

 4. Iskwew says:

  Takk 🙂

  Han er så skjønn som det går an. Nå har han akkurat vasket Italienerfrøkenen på alle de vanskelige stedene på hodet. Snill er han også 😉

 5. Undre says:

  Hihi. Katter er så absolutt meget sosiale dyr.

 6. Iskwew says:

  Jepp, det er sikkert. Sære einstøinger er de i hvert fall ikke.

 7. tb says:

  ok. gjort mitt. her jeg sitter i øst-trøndelag og tenker på livdt. eller noe

 8. Iskwew says:

  Tusen takk, tb 🙂

  Å tenke over livet er en god aktivitet. Håper jeg?

 9. Iskwew says:

  Muligens Tordenbloggens jevneste kamp. 132 Iskwews Hjørne på www, 134 Reality Challenged.

  Det er veldig greit å gå ut for en blogg jeg liker 😉

Top