Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Les videre »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Høns i kamp?

28.04.08 i HumoristISK

Akkurat nå er dette en av sakene på Aftenposten.no :

Høns i kamp

Kanskje ikke så rart om Taliban vinner i så fall?

Eventuelt gjelder det fugleinfluensa i Danmark.

Print Friendly, PDF & Email
Del denne posten:

6 kommentarer

Trackback URL | Kommentar-feed

 1. Undre sier:

  Mæhæhæ!

  De der layoutene som plasserer bilder og overskrifter ved siden av hverandre lager ofte noen uheldige koblinger. Hehe. Rart de ikke har gjort noe me det.

 2. Iskwew sier:

  Noen ganger blir det skikkelig komisk, ja. Det snåle er at de ikke har noen som fanger det opp.

  Ellers så havnet den kommentaren din i spam, av en eller annen grunn. Da kan man mistenke at Akismet har hikke igjen 😕

 3. Cat sier:

  Hehe 😀 Bra poeng, det er ikke alltid like lett å lese nyheter med slike layouter, jeg har lagt fra meg noen aviser og nettaviser i feberrus og tenkt «tror det er best jeg tar en paracet til, nå ser jeg syner». Dobbeltsjekke neste gang..

 4. Iskwew sier:

  Noen ganger kommer det noen veldigh uheldige kombinasjoner av saker eller bilder og saker, ja. Kjekt at noen sørger for at vi har noe å harselere med 😆

 5. bza sier:

  Aftenposten har en del slike kombinasjoner, ettersom de ikke konsekvent bruker artikkelbilder på forsiden. Når da uheldige naboartikler blir satt sammen kan man virkelig få tabloide saker. Det hadde dog vært interessant forsvarspolitisk og utredet muligheten for å erstatte verneplikten med trenede kamphøns. De har jo tross alt historisk erfaring fra hanekamper, så da skulle man jo tro at de kunne gjort seg godt i nærkamp.

 6. Iskwew sier:

  Jepp, og egentlig er det fint at de ikke helt sjekker kombinasjonene, for det blir noen veldig artige kombinasjoner av det.

  Jeg ser dessuten ikke bort i fra at Strøm Eriksen kan ha fått noen ideer for hvordan hun skal velge ut mannskap fremover, nei!

Top