Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Continue Reading »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Katt skrev bok om paven og en avsløring om Hjørnet

21.04.08 in Kattene

Om Pave Benedict har vi stort sett visst mest om hans grimme syn på abort, prevensjon, homofili, islam og så videre.  Det i hvert fall jeg ikke visst er at paven er en katteelsker av de sjeldne.  Dette er selvsagt et lysglimt i et ellers ganske mørkt bilde av en svært konservativ leder for en svært konservativ kirke.  Det er noe godt ved alle katteelskere, det er en objektiv sannhet.  Ergo er det noe godt ved Paven også.

Så til de grader kattelsker er Paven at en katt ved navnet Chico med bare bittelitt hjelp har skrevet en autorisert biografi om Pave Benedict.  Nærmere bestemt snakker vi om en barnebok, der katten Chico forteller om Joseph Ratzingers barndom og kjærlighet til dyr.

chico.jpg

Katten Chico bor i nabohuset til paven i landsbyen Pentling i Bayern.  Chicos eier, Rupert Hofbauer, bekrefter innholdet i boken, og sier at Chico, som nå er 10 pr, savner sin gamle venn som ikke ahr vært på besøk siden han ble pave.  Noen ganger går han over til huset og sitter ved døren eller går en tur i pavens hage.  Forøvrig er pavens bror innom huset og sørger for at pavens katte-kalender står på rett måned til enhver tid.

Mens Paven var kardinal, skal han ha tatt seg av herreløse katter som oppholdt seg i hagen i Vatikanet.  Dette er altså en mann med stor omsorgsevne når det gjelder katter.  Imidlertid fikk ikke Ratzingers katter flytte inn i Pavepalasset.  Hvorfor vet jeg ikke, men muligens er det redsel for kattehår på de pavelige rober som gjør det.

Det jeg er enda mer usikker på er om Paven er tilhenger av sterilisering og kastering av katter.   Er det noen konsekvens i holdningen om at skaperverket ikke skal påvirkes av menneskelig behov for å begrense avkom, bør det ikke være greit verken med kortsiktig eller langsiktig prevensjon for katter heller. 

At man ikke er i stand til å ta vare på alle avkom, enten av menneskearten eller kattearten, det er vel av underordnet betydning?

Så til avsløringen om Hjørnet:

Jeg kan i dag avsløre at det er Pondus som skriver Iskwews Hjørne-bloggen,.  Han er autorisert til å gjøre det, selv om han tar seg en del friheter innimellom.  Så om det virker som om bloggen er skrevet av en kastrert hankatt, så er det altså helt korrekt.  Jeg har hørt at noen har hatt mistanker, og disse mistankene kan jeg altså bekrefte.  Og når det nå viser seg at vi er i selskap med nabokatten til Paven, så kjennes det like greit å bare avsløre det hele.

Det fineste er at det er så billig.  En boks våtfor i uken, og Pondus skriver i vei.

I følge Pondus burde det være åpenbart at det er en katt som skriver denne bloggen.  Ingen mennsker har nok innsikt i kattens eminente logikk til å skrive denne posten, for eksempel.

Print Friendly, PDF & Email

Tagged With:

10 Reader Comments

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Pondus says:

  Mmmmmmmjau!

 2. Goodwill says:

  *hihi!!*

  Goodwills last blog post..Se her, Gerhard!

 3. Iskwew says:

  Ahh! O amiginho argentino 😀

 4. Marina says:

  Jeg har prøvd å få Smurf til å skrive i bloggen min, men alt hun gjør er å søle vann over alt og gnage på ting. Så hvis jeg skal få unna bloggingen uten å måtte gjøre det selv må jeg vel skaffe meg katt jeg og?

  Jeg bare visste det var en sammenheng mellom katter og suksessfull blogging…

  Marinas last blog post..Oppsummering av ukens skeord:

 5. M says:

  Jeg har etter hvert oppdaget at alle bloggene jeg liker å lese er skrevet at katteeiere. Jeg har også oppdaget at nesten alle de menneskene jeg liker og kommer overens med er katteeiere.

  Jeg er midt i en visumsøknad, og hun som hjelper oss med søknaden er katteeier. I forrige uke skulle vi betale henne 10000 kr for tjenestene hennes før visumsøknaden ble sendt til immigrasjonsmyndighetene, men de hadde problemer med terminalen, så vi fikk ikke betalt. Da sa hun ‘det er greit, dere kan betale senere. Jeg stoler på alle som har katt’.

  🙂

 6. Milton Marx says:

  Jeg liker katter svært godt!

  (De smaker nesten av kylling)

  Milton Marxs last blog post..Jeg, en horunge?

 7. Iskwew says:

  Marina, det med vannsølet skjønner jeg at er et betydelig problem, så kanskje en katt er tingen? På den annen side, kombinasjonen av katt og akvariedyr… ikke helt sikker der!

  M, kanskje kattemennesker har noe felles, ja? Nå vet jeg ikke om jeg stoler blindt på alle som har katt, men det er noe med folk med katt 🙂

 8. Pondus says:

  Milton 😯 Jammen godt du er langt unna 👿

Top