Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Continue Reading »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Et døgns (eller så) STREIK i Hjørnet

04.04.08 in Blogging

Erklæring sendt ut av Iskwews Hjørne den 3.4.2008 klokken 14:00: 

Iskwews hjørne på www er for øyeblikket i streik. Noen må jo streike når LO ikke gidder eller får så store overføringer fra skattebetalerne at de ikke trenger å streike.

Bakgrunnen for Hjørne-streiken er at Hjørnets eneherskerinne er temmelig drittlei all den grums som forefinnes i det samfunnet som kalles Blogglandia og som Hjørnet er et hjørne av. Hvorfor folk ikke bare kan blogge etter Kardemommeloven (ikke plage andre, være grei og snill, og forøvrig gjøre som man vil) og la det bli med det, vet jeg ikke, men det er det åpenbart en del som ikke synes dét er nok. Det er nemlig i enkelte miljøer og blogger ansett som helt greit å henge ut andre både på den ene og den andre måten.

Det eneste maktmiddel jeg i grunn har for å protestere mot dette, er å ta Hjørnet av “børs” (ikke mye til maktmiddel, nei, det er jeg enig i), og dermed iverksettes denne streiken eller punktdemonstrasjonen eller hvaduennkallerdet.

Prøv igjen om 1440 minutter eller så.

Hjørnet beklager eventuelle kriser dette måtte påføre leserne, men tror likevel ikke det vil bli tvungen bloggenemd av denne aksjonen, ettersom de samfunnsmessige konsekvensene neppe er spesielt store. Intet skulle tilsi det.

Med vennlig hilsen

Iskwew

Streikevåpenet ble tatt i bruk da det er en bloggers eneste maktmiddel å ta sine skrivelser av nett.  Nå kan det med rette hevdes at det ikke er mye til maktmiddel, men siden det er det eneste, så var det den eneste mulige vei.  Dette fordi enda en metadebatt ikke ville tjene til noe som helst.   Dette er ikke en metadebatt, men en metaytring.  Tråden er dermed stengt for kommentarer.

Som politiske streiker flest er Hjørnet temmelig sikker på at effekten er relativt begrenset.  Men noen ganger gjør det godt å markere sitt ståsted.  Siden alternativene for markering ikke er mange, får man bruke de virkemidler man har, selv om effekten er begrenset.

On that note: We’re back!  😀 

Print Friendly, PDF & Email

Tagged With: ,

Comments are closed.

Top