Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Continue Reading »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

En uvanlig dag på jobben

28.02.08 in HumoristISK

Som de fleste vel har fått med seg, dukker det opp hasjplantasje etter hasjplantasje her på Østlandet. Det vi trodde var trauste landbruksbygder, er noe helt annet enn det. På bygda er stemningen mer far out enn jeg hadde forestilt meg. Det virker som om annenhvert hus er skalkeskjul for produksjon av illegale substanser, og jeg vil tro man på landet ikke lenger sier je og itte, men snarere Groovy, man og Far out, dude.

Dermed blir det som skulle være en helt vanlig reportasjedag på landet, til noe helt annet.

[youtube]OvsO-KQ878w[/youtube]

Print Friendly, PDF & Email

5 Reader Comments

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Goodwill says:

  “Hey, let’sgo for a….”????? WOT???

  Hehe – noen ganger må det være artig å være tv-reporter! 😀

 2. Pål Hivand says:

  Utmerket Iskwew! Min arbeidsdag er berget:)

 3. Iskwew says:

  Denne reportasjeturen var nok veldig morsom, ja, Goodwill 😀

  Ypperlig, Pål. Det er jo dessuten tross alt fredag :o))

 4. juliet says:

  Fantastisk 🙂

  *LOL*

 5. Undre says:

  HÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆHÆÆÆÆÆÆÆHÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆ!

  *Undre som ler på seg brokk*

Top