Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Continue Reading »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Valgdagmåling i Hjørnet

10.09.07 in Diverse

Alle mediekanaler med respekt for seg selv (eller noe sånt) har valgdagsmålinger. Det må vi selvsagt også ha her i Hjørnet. Så får vi se om leserne her i Hjørnet er noenlunde som gjennomsnittet av befolkningen. Eventuelt ikke, og da blir dette selvsagt en dårlig valgdagsmåling. Men det kan bli en interessant måling av Hjørne-lesernes preferanser.

Stem i vei!

{democracy}

Print Friendly, PDF & Email

20 Reader Comments

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. blues4u says:

  De (vi) røde gjorde det bedre her,
  enn i det mindre betydningsfulle dagsaktuelle… ;-D

  Ante ikke at fordelinga kunne slå ut sånn her hos Deg,
  Men gleder meg over (foreløpig) resultat! 😉

 2. Mads says:

  Heia Venstre! 🙂

 3. Iskwew says:

  I hvert fall er de røde oppe senere på natten enn de blå. Muligens fordi de blå festet, Blues4u :o)

  Det sier jeg også, Mads!

  Gratulerer, PS! Dere kom godt i mål til slutt :o)

 4. XmasB says:

  Tror dette er fjerde gangen jeg har avgitt stemme i det valget her…

 5. Iskwew says:

  Hehe – det er ikke alltid man får mulighet til det, XmasB.

 6. XmasB says:

  Nei, forrige gang stemte jeg kun en gang. Og angret i all ettertid på valget jeg hadde gjort. Denne gangen er jeg heldigvis mer sikker på valget.

 7. Iskwew says:

  Jeg er alltid litt i tvil, jeg. Det er jo ikke noe som passer helt. En får bare ta det som passer best :o)

 8. Goodwill says:

  Det var ett alternativ som manglet, både her og i valglokalet:

  Iskwew!

 9. Iskwew says:

  HAHA! Du er jaggu morsom, Goodwill!

 10. Sauegjeteren says:

  OK, jeg sa at jeg stemte, men det gjorde jeg jo ikke. Men om jeg kunne, vet du…

 11. Bluebird says:

  Pinlig, her ender jeg opp som den eneste som ikke stemte.

  Jaja, vi får håpe det strålende samfunnet vi får i henhold til alle valgløftene (før valget) også har plass til late litt apolitiske mennesker som meg uten egne meninger om politikk og andre spørsmål.

 12. E.R.II says:

  Jeg er sterkt uenig med dem som mener at SV ikke har gjort en sterk innsats og derfor fortjener å miste stemmer i siste valg.

  Når du ser at SV har gjort den nesten umulige og gått i regjering med industrilokomotivet AP er det opplagt at de ikke kunne komme i mål med alle sine ønsker. Men at de har fått vedtak om å bygge kraftverk basert på teknologi som ikke finnes, men som man håper vil finnes når det bygges, legges det jo inn mye mye håp om å gjøre noe for miljøet.

  En ganske annen sak er at mye av norsk CO2 vil stanse av seg selv dersom vi slutter å gi strøm gratis til alle disse gamle fabrikkene som ligger innerst i en fjordarm. Men den vil naturligvis Håkon Lie og Ap aldri gå med på.

  SV har aldri vært i regjering. Det er ganske solid å gå i regjering med Ap og Sp og for eksempel nesten komme helt i mål med barnehager. Det er et stort løft. Man kan jo ikke be om månen heller.

  Jeg mener ikke at SV burde sveve på en sky. Men de har i det minste vist at de kan ta ansvar. Det har de aldri gjort før!

 13. Rockette says:

  Jeg liker dette valget mye bedre enn det andre.
  Hva sier du Isk – kan vi ikke like greit radere ut hele KrF når ingen stemmer på dem?

 14. Mads says:

  Denne oversikten er veldig morsom:

  http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/politikk/article1987553.ece

  Flatanger ser ut til å være en kommune etter min smak 🙂

 15. Iskwew says:

  Sauegjeteren, voffor kunne du ikke stemme?

  Bluebird, du har da i grunn en del egne meninger :o)

  E.R. II, det ser ut til at halvparten av SV’s velgere er uenige med deg. Og jeg synes de er lite synlige, og får til lite, i forhold til de ambisjonene de har.

  Rockette, dette ble et godt valg ja. Imidlertid lurer jeg litt på hvorfor det er såpass lite krangling her i Hjørnet. Det er jo store politiske motsetninger, ser det ut til…

  Flatanger ser ut til å være et godt sted ja, Mads :o)

 16. Sauegjeteren says:

  Åh, om du ikke vet det skal jeg ikke si det. Det er greiest slik.

 17. Iskwew says:

  Oh. Kjiping. *nysgjerrig*

 18. E.R. II says:

  I dag spør Aftenposten på nett
  Menn: Vasker du deg etter toalettbesøk?
  Kvinner: Samme spørsmål.
  Jeg svarer naturligvis “Hver gang” for menn, og så gjør jeg det samme som mange andre juvenile lesere som lurer på hvordan resultatene er for kvinnelige klikkere. Jeg må jo velge et alternativ, og “nesten aldri” er vel godt som noe. Denne pollen står jo formelig og skriker etter tull og tøys. Når det ikke en gang er en knapp for “se resultat” må du jo bare stemme for å se hva kvinner har svart.
  Jeg husker en artig Calvin & Hobbes der Calvin svarer på en eller annen undersøkelse:
  Income: $2,000,000
  Favorite food: Chewing gum

  og så sier han med et lite smil til tiger’n – “tenker markedsførerne skal få litt å bryne seg på”. Dette siste er helt hentet fra langtidsminnet, men det burde illustrere poenget.

 19. Iskwew says:

  Ja, den skriker i grunn etter tull og tøys :o) Som så mange andre av den type undersøkelser.

  Da jeg så den pollen slo det meg at Tigerungen faktisk vasker hendene på autopilot selv når han går på toalettet omtrent i søvne om natten. Det er nok podet inn en sekvens av hendelser der, som gjør det automatisk. Når jeg skal svare i pollen så svarer jeg for ham når jeg vil se hva menn har svart.

Top