Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Les videre »

Kontakt

Navn (nødvendig):

E-mail (nødvendig):

Emne:

Melding:

Skriv bokstavene i bildet under:

captcha

Print Friendly, PDF & Email
Del denne posten:

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Hjørnet har fått sommerkjolen på

18.06.07 i Blogging

Observante lesere vil definitivt merke at det har skjedd en øøøørliten forandring her i Hjørnet i kveld. Altså, det har gått fra blått, brunt og vinterlig, til oransje og sommerlig. Exhausted kjentes litt mørk og tung nå når det er sommer. Simplicity er rett og slett lettere og mer sommerlig. I tillegg ser den sjokkerende nok ut til å fungere rimelig knirkfritt i IE 6.0 og det er ingen selvfølge.

Dette er første livetest, så si for alle del fra om dere oppdager noe som ser snålt ut, eller som ikke funker. Det gjelder ikke den så definitivt oransje fargen – den blir!

Print Friendly, PDF & Email
Del denne posten:

12 kommentarer

Trackback URL | Kommentar-feed

 1. Flopsy sier:

  Looking good!

 2. Iskwew sier:

  Takk! :o)

 3. Iskwew sier:

  Takk, Goodwill :o)

 4. Undre sier:

  *tomlene opp!*

  Dette ble veldig fint, Isk!

 5. Iskwew sier:

  Takk, Undre – jeg trengte litt sommerfølelse :o)

 6. Iversen sier:

  Finfine greier, Isk (selv om det er oransje). 😀

 7. Iskwew sier:

  Takk, Iversen :o) Oransje er en super farge, forøvrig!

 8. Tiqui sier:

  Wow! Gratulerer med nytt og friskt utseende! Jeg er glad i oransje, dette ble finfint! Her kommer jeg til aa kose meg selv om jeg er langt borte i vinteren. Da kan jeg jo bare ta turen innom hit og innbille meg at det er sommer!

  Har sendt en liten ukesrapport som ikke kommer i bloggen. Noen fordeler maa det vaere for de eksklusive 😉

 9. Iskwew sier:

  Takk :o)) Denne templaten er forøvrig grei å bytte farger på – nye header, nye farger og ny stemning på 1-2-3. Men NÅ er det sommer altså.

  *iler til e-posten*

 10. blues4u sier:

  Lett og friskt inntrykk her nå ja! 🙂
  Sommer er fint, lettlevelig selv med lite klær og viftende tær!

  God sommer, videre! 😀

 11. Iskwew sier:

  Sommer er strålende, ja, Blues4u :o) Hyggelig at du kommenterer igjen!

Top