Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Les videre »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Italienerfrøkenen i nettingstrømpe

16.02.07 i Kattene

Nå er det litt mer liv i Italienerfrøkenen, hun er sulten og går litt rundt. Gjerne ikke langt unna meg, for nå er det det trygge som gjelder. Hun føler vel at jeg har reddet henne fra den grusomme doktor-damen. Selvsagt uten at hun har grunn til det, siden det jo var jeg som sørget for at hun havnet der :o/

Nå har hun nettingstrømpe på. Og det jeg lurer på, er hvor lenge hun skal gå med den? Helt til vi skal ta stingene? Er det noen som vet? E.R. II? Skorpionkvinnen? Noen andre? Det ser ikke veldig behagelig ut. Selv om det selvsagt er for at hun ikke skal slikke for mye på såret.

pusen_i_stroempa.jpg

Print Friendly, PDF & Email
Del denne posten:

Tagget med:

32 kommentarer

Trackback URL | Kommentar-feed

 1. Tiqui sier:

  Dakar liten søte vennen! Jeg har dessverre ikke noe greie på noe av dette, men god bedring ønskes italienerinnen uansett!

 2. Iskwew sier:

  Jaaaa! Men jeg hvisker henne i øret om at hun kan få ut og klatre i trærne når våren kommer. Håper det hjelper litt i hvert fall.

 3. Wow! Et skikkelig sexy antrekk! Kastratene mine fikk se bildet og slikka seg rundt munn. De er visst svake for italienske lekkerbiskener. Hobbydyrlegen i meg sier at antrekket bør være på alle de ti dagene (?) inntil stingene skal tas. Poenget er egetlig ikke slikking på såret, men at ho ikke skal ta stinga sjøl! Pusefrøkner er ramme på sånt.

 4. Cirkelin sier:

  Tror du skal la strømpen være på til over helgen og ringe veterinæren og spørre om de ikke sa noe spesifikt om fjerning av strømpe. Regner med at den er der for å hindre at frøknen fjerner stingene på egen hånd.

  Som matmor til to pelskledde herrer har jeg dessverre ikke noe råd for kastrerte kattedamer, for gutta boys får jo ingen sting. Uansett så synes jeg ikke du skal ha det aller minste snev av dårlig samvittighet for at frøkna har det litt ugreit nå. Hun ville fått det mye mindre greit med bivirkninger av p-piller (svulster og nedsatt levealder) eller med uønskede kattungekull.

  Om du ikke har gjort det ennå, så er det på høy tid at du unner deg et stort glass rødvin for du har hatt en traumatisk dag! Du har jo deltatt i kattedamens lidelser helt uten bedøvelse og det er slitsomt!

  Jeg vurderer å reklamere på kastrasjonen av den ene pelsterroristen her på bruket. Han har stadig oftere noen rideturer på sin totalt uinteresserte (og oftest sovende) bror. Poden er bekymret for at pus blir sliten i bena av den øvelsen…og jeg er sjeleglad for at han ikke har skjønt hva pusen bedriver for da må vel forklares om blomster og kastrerte bier og sånt :-/

 5. Iskwew sier:

  Ja, ikke sant, Sukkerspinnengelen! 10 dager til stingene skal tas ja. Jeg får se hvordan det utvikler seg, og den utrolig hyggelige dyrlege-damen sa at det var bare å ringe om jeg lurte på noe.

  Cirkelin, gutta er heldige, ja. Selv om Pondus ikke synes han er det akkurat nå. Han er skeptisk til nettingstrømpedyret, som ikke ter seg som hun pleier, og som dessuten okkuperer meg. Og jeg er som kjent hans menneske.

  Jeg er jo logisk sett klar over at det er bra at hun har vært på den doktorturen. Men når hun piper og ser helt fortvilet ut, da er det slitsomt å være meg. Men jeg skal ta det rødvinsglasset :o)

  Er det noen som gir pelsterrorist en hos deg testosteronsprøyter eller noe?

  Forøvrig vil IKKE Italienerfrøkenen være på Tigerungens rom alene. Da blir det mye grining. Så hun får få lov til å tusle rundt, stakkar.

 6. ellingzine sier:

  De små kjæledyra gjør noe med oss. De gir oss så mye, men er sine egne vesen. Trøst deg med at Italienerfrøkenen kan furte nå, men med favorittmat og masse oppmerksomhet og kjærlighet glemmer hun fort det kjipe og elsker deg som matmor uansett.

 7. Undre sier:

  Åhh… Stakkars lille.

  Det er hardt å se dem lide sånn, men alt i alt er det det beste.

 8. Iskwew sier:

  Ja, de gjør det, Ellinzine. Og selvsagt er det rørende når hun kommer og vil ligge på fanget, når hun føler seg elendig. Hun fryser, tror jeg, potene er litt kalde, så nå ligger hun på et teppe foran ovnen.

  Ja, det er ikke godt, Undre… men hun kommer seg jo, og det er det beste. Og jeg ser henne i hvert fall for meg mens hun klatrer i trærne til våren :o)

 9. blues4u sier:

  ser du MEG for deg på «sykkel» til våren også?

  Har´u hjelm?

  eksos-rype?? ;)))

 10. blues4u sier:

  en Isk bakpå,
  er bedre enn 10 på taket??? 😀

 11. blues4u sier:

  ..holder deg godt bak nå Morten…. 😀

 12. Iskwew sier:

  Det synes ikke Isk :o) Motorsykler er skummelt.

 13. —> erik ® sier:

  Hva har du gjort med katten?! Likner et forstadium til benfri, muligens marinert, stek -?? Tenke seg til, selv de små kjæledyrene våre må til pers blant verdensvante bæringer, altså! Hvilken vin drikker man til?

  Hvis det likevel er en ukulinarisk hendelse: Hils god bedring.

 14. Iskwew sier:

  Wæææææææh! Hvordan er det tankene dine fungerer?? Og befri? Ser du ikke de fire bena som stikker ut av nettingstrømpen?

  Men Pondus er også heller skeptisk til Italienerfrøkenen. I går hveste han til henne da hun kom for nær. Og så gikk han så langt unna henne som mulig.

 15. —> erik ® sier:

  ikke en stakkars hankatt bli skeptisk i møtet med sånt? En blanding av halvtilberedt søndagsmiddag og halvpåkledd sparkepike på varieté -? Makan.

  Dakkar. 😉

 16. Iskwew sier:

  Ja, det var nok noe slikt han tenkte, for Italienerfrøkenen ligner ikke på seg selv lenger, og det er ikke noe morsomt :o/

 17. Hold T. Forfall sier:

  Bena? Når du ser en katt ligge på siden og krøller seg sammen, så må du da forstå hva det egentlig er som markedsføres som «kyllingklubber»?

  @erik: Gato Negro er en dedikert vin til denne typen kjøtt.

 18. Iskwew sier:

  *urk* og *ugh* HTF! Jeg tror ikke jeg kommer til å ha det samme forholdet til kyllingklubber etter dette.

 19. Hold T. Forfall sier:

  *sett inn (u)passende vits om eating pussy og Anne-Kats Nei, det smaker ikke kylling*

 20. Iskwew sier:

  HAHAHA!

  Ytterst upassende… men dog.

 21. Goodwill sier:

  Staaaaakars liten Pus!! Sukk…det er ingenting som er så pjuskete som en pjusk pus…

 22. Iskwew sier:

  Nei, spesielt ikke en veldig liiiiten pjuskete pus :o/ Men nå har hun begynt å male litt igjen :o)

 23. Goodwill sier:

  Fint!! Da har hun det bra!

 24. Iskwew sier:

  Nå ja, fint og fint – noenlunde greit tenker jeg vi sier. Hun er rimelig frustrert over den nettingsaken.

 25. Goodwill sier:

  Men pusekatter er vel nokså flinke til å innfinne seg med livets realitter? Ting de ikke kan gjøre noe med?

 26. Iskwew sier:

  Ja, det er de nok. Og bare hun får noenlunde fred og ro en stund, så går det nok bra. Og så får hun tilbake pelsen sin neste mandag :o)

 27. E.R. II sier:

  Hei katteeiere!

  Mange humoristiske beskrivelser av denne pusen i rutete vinterpels. Under krigen ga det en ekstra sikkerhet å kjøpe hare eller kanin med ørene på, så man ikke ble lurt til å kjøpe «katta i sekken». Jeg er skråsikker på at min bestefar pølsemakermesteren ikke ville drømme om å selge katt, og vi har heldigvis nok av andre spesialiteter å velge mellom.

  Min første tanke var at dette var en emballasje fra taxfree-butikken, men man skal vel ikke spøke med pasienter. Det ser ut som at hun har det bra! Siden min katt var i pensjon på landet da hun ble operert så jeg ikke noen slik strømpe, men jeg tror ikke hun hadde det. Men hun hadde veldig kort, myk pels på magen i lang tid etter.

 28. Iskwew sier:

  Italienerfrøkenen er ikke en happy camper. Hun sover stort sett, og rister noe veldig på bena når hun først reiser seg opp. Hun spiser når jeg setter skålen under snuten hennes, har ikke feber, slikker seg ikke frenetisk. Men er ikke pigg. Pondus er meget skeptisk, han kjenner henne ikke igjen tror jeg, så har beveger seg bare unntaksvis bortom for å snuse forsiktig.

  Så den bekymrede matmor ringte dyrlegen, og fikk avklart et par spørsmål.

  * Hun skal ha den strømpen på seg, og dermed se ut som en stripete flaske rødvin til vi kommer til legen neste mandag (jeg likte det taxfree-bildet bedre enn steik-bildet, E.R. II. Takk!)
  * Jeg skal ikke fjerne bandasjen som ligger over såret
  * Det er normalt at hun er slapp, sover mye, og gjemmer seg under sofaen
  * Det at hun rister så mye på bena når hun endelig reiser seg, kommer nok av at hun ligger så mye rolig at hun blir stiv

  Så matmor puster litt lettere, men liker seg ikke helt :o/

 29. Veterinærene gjør nok ikke alltid ting på samme måte. Pusefrøken min hadde ikke sånn taxfee-nettingstrømpe i det hele tatt. Heller ikke bandasje. Og det gikk helt fint. Hun slikket en del på såret men tok ikke stingene, dem tok vi hos dyrlegen etter ti dager. Det var rart å se den lyserøde maven med digert operasjonssår, men det grodde fort og fint, og pelsen grodde også ut relativt raskt. Fortsatt god bedring tll lille italienerfrøken!

 30. Iskwew sier:

  Jepp, det gjør det nok forskjellig.

  Hvor lenge var pusefrøkenen din litt pjusk da? Italienerfrøkenen er ikke på høyden enda, det er sikkert.

 31. Etter et par-tre dager var hun ganske kjekk igjen, hadde fått beskjed fra veterinæren om å holde henne inne i fire-fem dager, etter tre og en halv dag ga jeg etter for mas(hun står alltid og banker på vindusruten med poten, det er begrenset hvor lenge man orker å høre på det…) og slapp henne ut en liten tur, det gikk fint. Siden har hun vært i kjempeform!
  Jeg vil tro at italienerfrøken er fit for fight ganske snart, men akkurat som vi mennesker reagerer forskjellig på narkose og operasjoner, så er det sikkert sånn med dyr også…

 32. Iskwew sier:

  Hun er ikke happy, men ser litt piggere ut i dag. I hvert fall reiste hun seg da jeg kom hjem :o)

  Hun rister må bena hele tiden, sikkert fordi hun er blitt stiv av å ligge i samme stilling hele tiden.

Top