Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Les videre »

Kontakt

Navn (nødvendig):

E-mail (nødvendig):

Emne:

Melding:

Skriv bokstavene i bildet under:

captcha

Print Friendly, PDF & Email
Del denne posten:

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

En tapper Tigerunge

12.02.07 i Tigerungen

Vi er fortsatt hjemme. I helgen dukket det opp nye vannkopper inne i håndflatene og under føttene. Det var vel omtrent de eneste stedene der det var plass til flere.

I dag tidlig hadde jeg tannlege-time, og siden tannlegen holder til 5 minutter unna, så gikk jeg mens Tigerungen var hjemme. Det er deilig at han begynner å bli så stor at han kan være alene en liten stund. Før jeg gikk spurte jeg om jeg skulle smøre noen brødskiver til ham. Svaret var:

«Nei, det trenger du ikke, mamma, jeg kan klare meg med noe frukt, jeg.»

Er han ikke tapper?

Jeg håper det snart er over, så vi kommer oss ut av huset. Etter en uke innestengt med konstant tegnefilmlyd, er jeg redd jeg snart blir sprø som en nystekt knekkebrød. Selv om jeg synes Tigerungen ER en veldig tapper pasient.

Print Friendly, PDF & Email
Del denne posten:

21 kommentarer

Trackback URL | Kommentar-feed

 1. Søt jente sier:

  Du får trøste deg med at vannkopper er omtrent den eneste barnesykdommen ungene får i våre dager. 🙂

  God bedring til Tigerungen!

 2. Iskwew sier:

  Takk skal du ha :o)

  Ja, og jeg trøster meg veldig med at det er utrolig bra at han får det før han er voksen. Vannkopper er virkelig ikke noe du ønsker å utsette, for å si det slik.

 3. Avil sier:

  Femåringer er verkeleg dei beste ungane i verda.

 4. Iskwew sier:

  Tigerungen er 7 år – og alle aldre har sin sjarm :o) Det morsomme nå er at det går an å resonnere.

 5. Goodwill sier:

  Har vondt av ham nå, og deg…men det må da nærme seg slutten? Vannkopper under føttene hadde datteren min også, og det var plagsomt, husker jeg…

  Men det er deilig å oppdage at de er blitt så store at de kan være hjemme alene en liten stund. Du blir plutselig mye friere, selv om det ikke er mer enn for å gå og handle. Gå i butikken uten å måtte passe på, spaserturen (?) til og fra med rom til å la tankene vandre.

  Og de liker det, de også. Føler seg litt voksne, tror jeg :-))

 6. Sissel sier:

  Alle aldre har definitivt sin sjarm, men jeg husker godt da de lo av verbale utsagn for første gang. Det var stort 🙂

  God bedring til tigerfamilien.

 7. Iskwew sier:

  Ja, vi får håpe det – det har jo var over en uke nå. Vannkopper under føttene og hendene er plagsomme, for huden er tykkere og det tar dermed lenger tid før de «popper».

  Det hjelper veldig mye at han kan være alene hjemme en stund. Og det får ham til å føle seg stor, tror jeg :o)

  Selv et tannlegebesøk var en fornøyelse i dag :o)

 8. Iskwew sier:

  Takk, Sissel :o)

  Sansen for humor kommer ja – nå kan han jo le av nyanser i ansiktsuttrykk – det er morsomt. Og nyanser i stemmen. Til og med understatements ler han av nå. Da begynner det å bli avansert :o)

 9. Undre sier:

  Vannkopper i hendene og under føttene! :-O

  Etter å ha lest om Tigerungens vannkoppopplevelser, skjønner jeg at jeg slapp veldig mildt unna som femåring, for jeg kan ikke huske at jeg verken klødde så innmari eller hadde så innmari mange vannkopper.

 10. Iskwew sier:

  Jeg synes du skal spørre mammaen din om det, Undre :o) Muligens husker hun det bedre.

 11. E.R. II sier:

  Det er jo både fint å ikke fint. Hyggelig å være hjemme og gi omsorg, men vi vil jo helst at ungene skal være friske. Jeg var hjemme med en slapp 14-åring her for en stund siden, og så dro vi til doktoren. Måtte sjekke med personal, men det er bare egne legebesøk og barn til og med 12 år som dekkes. Syke barn over tolv får klare seg selv, eventuelt blir det en avspasert dag.
  Jeg har en jentunge hjemme som hadde vondt i ørene i helga. Litt bedre i dag, bra nok til at jeg dro litt sent på jobb. Så får vi håpe alle blir friske!

 12. Morten sier:

  Ingen tøffinger er tøffere enn de små tapre helter og Tigerungen viser fine tapre tegn på å kunne bli en rakrygget mann. kanskje han unnet deg litt tegnefilmlydfri? Det var deg sikkert vel unt.
  Med ønsker om fortsatt god bedring til den tøffe

  M:)rten

 13. Iskwew sier:

  E.R., du kan jo ikke sende en slapp 14-åring alene til legen… så det er vel bare å bruke den avspaseringsdagen. Håper den lille blir bedre av de vonde ørene!

  Morten, han skal få unne meg litt tegnefilm-fri etterhvert – før jeg blir louco :o) Men han er grei, selv om overskuddsenergien begynner å boble. Et godt tegn det, for da begynner han å bli frisk :o)

 14. Morten sier:

  Håper ikke verden har forandret seg for mye når dere stikker nesen ut igjen da 🙂
  (Men den ser helt lik ut for meg, så «no worries» 🙂

  M:)rten

 15. Iskwew sier:

  På mine småturer ut ser den helt lik ut, bortsett fra at det omtrent har snødd siden han ble syk :o)

 16. Undre sier:

  Hæhæ! Ja, du sier noe, Isk. *best å la det være tror jeg*

 17. Iskwew sier:

  Ja, det kan nok være like greit :o))

 18. Undre sier:

  Jeg tok en kjapp forespørsel likevel, og jammen meg så stemte det at jeg hadde veldig milde og snille vannkopper.

 19. Iskwew sier:

  Ahhh du og mammaen din var heldige :o) Men det går bra her hos oss også, snart tipper jeg vi er tilbake in action.

 20. Undre sier:

  Ja, det var vi nok.

  Hang in there, Isk og Tigerungen!

 21. Iskwew sier:

  Vi henger med :o) Det er tross alt en one-off, ikke noe som kommer igjen.

Top