Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Continue Reading »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

De verste og beste sjåførene

02.02.07 in AstrologISK

A-magasinet gjorde meg oppmerksom på en liten undersøkelse gjort av insurancehotline.com som viser hvilke stjernetegn som er mest utsatt for ulykker. Hele oversikten var bare en e-mail unna, og dermed kan denne viktige undersøkelsen refereres i herværende Hjørne-blogg. og det kan jeg jo gjøre mens jeg ler av alle sammen, jeg som ikke kjører bil en gang, og tenker på hvordan det skal gå med alle dere bilister når klimaendringene spiser opp bilene deres.

Forøvrig finner du numerologisk analyse av bilskilt på siden deres også. Den har jeg ikke testet siden jeg ikke har noe bilskilt.

Verste sjåfør først, beste til slutt:

libra.bmp1. Libra (vekten) VERST
Libra is the “sign of the scales”, it craves balance and consensus. Libra doesn’t like to make snap decisions. But rush hour traffic is not a time for seeking driver approval, or for being indecisive.

aquarius.gif2. Aquarius (vannmannen)
They’re impulsive, and ruled by the Planet of speed and rebellion. Aquarians need to get a better grip behind the wheel.

aries.bmp3. Aries (væren)
Its symbol is the ram. Not good a sign to have for avoiding accidents. Aries have a “me first” child-like nature, that drives Aries into trouble.

pisces.bmp4. Pisces (fiskene)
This sign enjoys daydreaming. So wake up Pisces, driving in the “real world” requires your complete attention.

scorpio.bmp5. Scorpio (skorpionen)
The scorpion’s instinct is to get revenge, and driving is the perfect avenue to vent a little Scorpion road rage. If you pass a Scorpio, plan on being chased.

taurus.bmp6. Taurus (tyren)
The astrological sign for Taurus is the bull. They’re stubborn, and have an urge to charge at red lights.

sagittarius.bmp7. Sagittarius (skytten)
They’re risk-takers, but they’re experienced risk takers, and know that stunt driving should be left to the professionals. This is a talkative group, and they should consider putting their cell phone down and just driving.

capricorn.bmp8. Capricorn (stenbukken)
Capricorn is goal oriented. They’re more concerned about the destination than the journey. They feel that the rules of the road are for other drivers to follow so that Capricorns can get to their destination faster.

virgo.bmp9. Virgo (jomfruen)
Virgos have a nervous attention to detail. They made the cover of the Car Carma book. They’d be slamming their brakes on to avoid hitting a squirrel, but cause a 10 car pile-up.

cancer.bmp10. Cancer (krepsen)
They’re homebodies, and consider the roadway of drivers their extended family. But they’re a moody group, and would be the ones to honk at you for no reason at all.

gemini.bmp11. Gemini (tvillingene)
Geminis are the original multi-taskers. They can eat, drink, read the newspaper, shave, or apply make-up all while driving, although this is NOT recommended, even if you’re a Gemini. It’s the sign of the twins; while one is driving the other co-pilots.

leo.bmp12. Leo (løven) BEST
Leo is generous, and comfortable in sharing the roadway. They‘re known for having a huge ego, which is their driving force to be the best.

PS: Om det er noen vekter eller vannmenn som vil linkes til, er det bare å si fra 😀

PS2: I en morotråd med masse linker som her, er Snap ganske kult.

Print Friendly, PDF & Email

56 Reader Comments

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Cirkelin says:

  Nuvel, jeg ser jeg (helt korrekt) er outet som skytte, men jeg vil anføre at jeg har ascendanten i jomfru. Jeg føler meg litt truffet av omtalen. Hadde det stått at skytten førte en samtale med bilene rundt også så hadde jeg vært helt med.

  Min sønn (stakkars vekt) er arvelig belastet med skytt og vær som foreldre, eller som han sier selv: Det er ikke rart jeg kan mange banneord som kjører bil både med deg og pappa!

  For øvrig hevder min kjære (løve) å ha bedre oversikt over trafikken enn meg, men når det gjelder horoskoper er jeg ganske selektiv med hva jeg tror på. Denne oversikten kan umulig stemme! *grhmpf*

 2. Cirkelin says:

  PS: Snap ER kult i sånne tråder 😉

 3. Iskwew says:

  Denne oversikten er bare tull ja, Cirkelin! *jugekors*

  Hva snakker du forresten med bilene rundt deg om?

  En stakkars vekt som er avkom av skytt+vær lærer selvsagt mye nytting, deriblant bannord som passer i trafikken.

 4. Iskwew says:

  Forøvrig bør vel du sjekke bilnummer-karma, Cirkelin. Kanskje du bør bytte bilnummer?

 5. Goodwill says:

  Haha!!! Nå skjønner jeg hvorfor jeg har kjørt skadefritt i 25 år. Sitte på, noen? Løvebrøler!! 😀

  Antar dessuten at Audi- og BMW-eiere flest er Skorpioner, evt Skytter eller Stenbukker, at man ikke skal prøve å ækse fra en Tyr i et lyskryss, og at søndagskjøreren, eller “hatt-kaillen”, sannsynligvis er Vekt eller Fisk.

  Min sønn er vekt, derfor er dette smått bekymringsfullt med tanke på å sende ham ut i trafikken om en ti års tid. Der må det nok skikkelig opplæring til. Datter derimot, som er tvilling, hun skal jammen meg få sertifikat snarest mulig, så hun kan kjøre trygt selv istedet for å sitte på med testosteronboblende risikosøkende tenåringsgutter :-))

 6. Iskwew says:

  Jeg tenker du likte den der, ja, Goodwill! Selv hadde jeg antatt at Løver er litt breiale i trafikken, som i et par andre sammenhenger, men det var altså feil.

  Sønn bør vel få drilling i verdien av å ta raske beslutninger før han slippes ut i trafikken.

  Tigerungen er også tvilling, så han skal få lapp så fort det lar seg gjøre. og kjøre mor trygt rundt dit hun trenger. Det tenker jeg han kommer til å synes er stas.

 7. Goodwill says:

  Your Licence Plate’s Numerological Number is “11”

  Your licence plate is one of a visionary or expanded consciousness.

  This is a lucky licence plate to have if you are a high-strung driver. Your licence plate understands what influences there are over drivers and why they are reacting a certain way. Your licence plate’s influence does not get frazzled with traffic jams or spurts of road rage. This licence plate’s influence allows you to travel anywhere, at anytime, with the least amount of anxiousness and aggravation.

  Beware, avoid extreme driving. Leave that up to the taxi cabbies. High speed driving does not sit well with your licence plate’s influence and can land you up on a tow truck before you know it.

  Hvis “high-strung” betyr “høy og sterk”??? så syns jeg denne passet ganske godt overens med sikkerheten relatert til stjernetegn. Lurer på om jeg kan beholde det når jeg bytter bil? :-))

  ps. Deilig med en bloggpost uten drap, krig og klimakrise idag. Det er ikke lett å finne gladnyheter i avisene idag…

 8. Goodwill says:

  Tenker mor skal syns det er kjekt også jeg, å ha en stor, blond, sterk og kjekk tigersønn som privatsjåfør! :-))

 9. Iskwew says:

  Det gjør ikke det Goodwill, det betyr: overspent, nervøs. Altså… bytte det kanskje?

  Mor kommer nok til å synes det er kjekkere enn sjåføren kommer til å gjøre, tipper jeg :o))

  PS Helt enig. Jeg hadde voldsomt behov for litt tull og tøys i dag.

 10. Goodwill says:

  Ups – da skal jeg nok bytte, ja! Uansett så er jo ikke jeg nervøs i trafikken. Jeg behersker den jo, og deler vennlig og generøst plassen med de andre. Men den testen visste jo ikke at jeg er løve!

 11. Iskwew says:

  Det at du er løve kompenserer for det håpløse skiltet ja.

  Jeg tror jammen du er litt smørblid akkurat nå jeg, Goodwill, der du vennlig og generøst deler plassen på veien :o))

 12. Undre says:

  Herlighet. Mitt numeriske kjennetegn på bilen er 6.

  “Your Licence Plate’s Numerological Number is “6”

  Your licence plate’s influence is warm, nurturing and reliable.

  This is a lucky licence plate to have if you’re a driver in a hurry. Your licence plate’s influence will make you anxious if you don’t take the time to ensure your passengers are buckled up or if you don’t have enough gas in your car. Your licence plate also has the influence of safety. This is a top-notch licence plate number to have for avoiding accidents [min utheving].

  Beware, your licence plate has a “doormat” influence which may allow drivers to cut you off or your insurance company to over charge you.

  Good Karma

  Og det er jammen godt, siden jeg er dagdrømmende fisk i trafikken.

  – Bluppetiblupp.

 13. Iskwew says:

  Ahh du valgte nok det skiltet intuitivt, Undre 😀

 14. Undre says:

  Hæhæ! Du skulle visst hva den bilen har forvoldt meg av sorger du, Isk, men jeg har *bank i bordet* kjørt skadefritt med den i fem år.

 15. Elle says:

  Jeg er tvilling – Noen som føler seg utrygge i trafikken, og trenger skyss? 🙂

 16. Goodwill says:

  *gliser* Jepp, den der reddet dagen min, og helga med. Tror jammen jeg skal være generøs i løypa i morgen også, og smile blidt til alle jeg møter :-))

 17. Iskwew says:

  Nettopp! Som den intuitive fisk du er, fant du det rette skiltet, som kompenserer for andre problemer.

  Elle, jeg gleder meg i hvert fall til Tigerungen vokser til og får lappen :o) Tvilling som han er.

  Goodwill, generøst og vennlig slipper du dem frem i løypa med et smil. Vel vitende om at du selvsagt er best :o))

 18. Mitt bilnummer blir 4 (når jeg tar med bokstavene. Uten blir det 3…)

  Your licence plate influence is one of practicality.

  This is a lucky licence plate to have if you’re a driver that tends to let things go. Your licence plate’s influence is to see that you get things done. To avoid your licence plate’s influence of anxiety, make sure your licence plate sticker is renewed on time, you always have enough gas in your tank, and ensure you’re paying a fair price for your car insurance.

  Beware, your licence plate has a strong need to create order out of chaos, and that can be difficult to do when faced with the 5 PM rush hour traffic. If you can, avoid these times, or stick to a familiar routine and your drive will be less stressful

  Jeg unngår alltid rushtraffikk så sant jeg kan, ikkeno gjør meg mer frustrert, irrirert og sinna… Men nå skjønner jeg jo endelig at det er bilskiltet som har påvirket meg med sin karma!! Fantastisk 😉

 19. Iskwew says:

  HAHA, Skorpionkvinnen, du sørger for at det ikke tilter for skiltet ditt. Strålende!

 20. E.R. II says:

  Det skjer mye rart i trafikken.
  En interessant test på din personlighet er hvordan du reagerer på følgende. Du står i krysset på Torshov det er to filer inn. Det er piler malt i bakken og blått skilt med piler som forteller at denne filen skal gjennom, den andre skal til høyre.
  Jeg står foran krysset, og venter på grønt lys. En annen bil kommer i høyre fil, og skal etter regelen svinge til høyre. Han (ja, det er natruligvis en han) kjører halvveis over fotgjengerstripene, og har begynt å aksellerere allerede før det lyser grønt. Han skal naturligvis også rett over krysset der høyre fil er innsnevret. Siden han er så kjapp som han er hindrer han meg ikke, men sniker seg bare forbi. Jeg syns ikke sånt er OK, så jeg blinker. Neida, jeg tuter ikke. Man skal bruke lydhorn for å avverge farlige situasjoner.
  Herren i bilen blir klin gærn og stopper midt i veien, hopper ut av bilen og lar døra stå åpen. Hans bil kostet sikkert fem ganger prisen av min, men det burde ikke ha relevans. Jeg tenker at dette er en gærning, og velger å kjøre forbi, og kjører nesten fyren ned der han kommer til fots imot meg i gata. Stoppe for en sånn fyr? Nei, jeg er ikke lei av livet.

  Så kommer neste hindring, for han kaster seg naturligvis inn i bilen og følger etter meg. Nede ved Sannergata må jeg stoppe på rødt lys igjen. Han spretter ut av bilen og løper bort til meg. Jeg rekker akkurat å låse døra foran, men døra bak er ulåst. Han river opp døra og lener seg inn i bilen, og kjefter meg opp etter noter. I situasjonen velger jeg å ikke si noe for å fornærme en allerede ustabil person. Man kan fort havne på forsidene. Jeg vet ikke om tiden siden jeg “kastet hansken” til dette møtet var nok til at adrenalinet hans var på vei ned igjen. Han valgte å ikke gå til fysisk andrep på meg inne i min bil. Kanskje han skjønte at det ville få konsekvenser for seg? Ikke vet jeg. Jeg var bare glad for å slippe helskinnet unna.

  Bilen og trafikken gjør deg til et dårligere menneske. Tenk på det som en god ting du, Iskwew!

 21. Cirkelin says:

  Ok, nå har jeg sjekket bilskiltet og skal ikke bytte bil med det første tror jeg:

  Your Licence Plate’s Numerological Number is “8”

  Your licence plate’s influence is that of decisiveness.

  This is a lucky licence plate for when you hesitate while driving. It’s nature is to reduce indecision, which is one of the major causes of accidents. This is a good licence plate to have as it also has the influence of money. It’s influence is to ensure that you don’t overpay for such things as car repairs, car insurance or even when buying a new car, as your licence plate remains with you, not your car.

  Beware, your licence plate’s influence lacks a sensitivity to other drivers and you’ll need to make an effort to be as courteous as possible to those *%+!!@#!! who get in your way.

  …og siden du lurte på hva jeg snakket med de andre bilene om Isk, så kan jeg jo nevne at “Flytt deg, din forbanna snegle” var en av de første hele setningene poden lærte. Og han snakket veldig tidlig!

  Dessuten er det helt sikkert riktig at skiltet mitt hjelper meg med billige løsninger på reparasjoner og sånt (lite og ofte prinsippet tror jeg) for det kostet bare 500 kroner å få fokus vekk fra alle ulydene i kjerra f.eks. Bilstereo som overdøvet ulyden. Problem solved 😉

 22. Goodwill says:

  ER II, han kjørte sikkert BMW. Eller Audi.

  Sånn en har jeg også vært ute for, til og med en drosjesjåfør. De burde jo være stabile, men altså ikke alle.

  Du kan aldri vite hvem du kommer ut for, så det å gi hornet, eller lyshornet, eller finger’n for den saks skyld, det er å leke med livet. Jeg gjør det aldri.

 23. Iskwew says:

  Milde Moses, E.R. II, det var en voldsom reaksjon på en liten blinking med lys. Sånt er skremmende, og ja, det gjør meg glad for å være fotgjenger. Selv om han vel kunne ha funnet på å kjørt over en stakker på det fotgjengerfeltet han sto på først.

  Cirkelin, her tyder ting på at det mer er skiltet enn tegnet som er problemet? Det var da et fandenivoldsk skilt.

  Goodwill, det er best å snu det annet kinn til, skjønner jeg. I Brasil er det mange slike sjåfører *grøsser*

 24. E.R. II says:

  Nei Goodwill, jeg har gjort meg et par erfaringer, så jeg skjønner dette oppe i hodet mitt. Men det kan være vanskelig å ikke gjøre det likevel.

  Jeg husker en gang på Interstate langt oppe i Pennsylvania at det lå en fyr klistra i rompa mi mens farten sikkert lå på 120, i hvert fall ikke under fartsgrensa. Det var lite trafikk, og jeg lå i venstre fil i ferd med å kjøre forbi et par andre biler. Jeg liker ikke å ha biler så nære, så et par kjappe trykk på bremsen lyser rødt mot bilen bak. En ting var i hvert fall klart. Han forstod godt hva jeg mente. Men fornærmelsen var grov, og han blinka og tuta og viste finger og jeg vet ikke hva ganske lenge etterpå. Sånt er litt skremmende. Det finnes jo folk som skyter også. 🙂

  Jeg er altså født litt etter midten på oktober og burde være versting. Ikke fortell det til If… Men jeg er ganske kjapp. Det blir man av å kjøre i Oslo. Nøler du kjører jeg foran selv om du har retten på din side. Men hvis jeg kjører i kø slipper jeg deg gjerne fram om du skal krysse veien eller vil innpå. Man kan spandere en smule raushet. Det er gratis.

 25. abre says:

  Jeg er vekt.

  Ulykker har jeg vært forskånet for (kanskje fordi jeg kjører lite), men ellers er det merkelig hvor godt beskrivelsen stemmer. Merkelig, fordi jeg overhodet ikke tror på astrologi.

  “Craves balance and consensus”, “doesn’t like to make snap decisions”… Yep, that’s me!

 26. Britt M. says:

  Jeg har enda ikke fått tatt lappen. Det kommer liksom alltid noe i veien (latskap, pengemangel, manglende evne til å få ut fingeren, glemsomhet, pengemangel…) Nå derimot har jeg fått bensin på motoren! Jeg må jo ut der og tute på alle de skumle grisekjørerne, uten grunn vel og merke…

 27. Cassanders says:

  Det finnes noen som klarer å ta det humoristisk også. Jeg har en kollega som en gang i Bergen falt for fristelsen å tute på en drosje som nølte et millisekund på grønt i lyskrysset. (Jada, han inrømmer selv at det var helt unødvendig, men det var visst noe med dagsformen…)
  Drosjesjåføren reagerte helt spontant. Spant ut av kysset med rykende dekk. Vrengte bilen inn på neste bussstopp og hev seg ut av bilen. Der viftet han min allerede lett sjokkskadde kollega forbi med store overdrevent veivende (“Slipp legen forbi”) bevegelser. Som dere kanskje forstår, min kollega følte seg nokså flat, man var vel nokså imponert når det kom til stykket.

  Cassanders
  In Cod we trust

 28. Iskwew says:

  Abre, vi er alle glade for at du ikke kjører så mye :o)) Vekten må være i balanse, slik er det bare. Dessuten gjerne ha det vakkert og fredfullt rundt seg. Rush-trafikken er ikke tingen da.

  Britt, da er det med deg som med meg, det har aldri passet sånn. Kanskje du skal få noen til å kjøre deg litt rundt, så kan du tute?

  Cassanders, jeg hadde vært passe flau om det hadde vært meg :o)

 29. E.R. II says:

  Det engelske språket er i stadig utvidelse.

  A New York Minute vil du finne i en velutstyrt ordbok. Som for eksempel i wordsmith.org/words/new_york_minute.html
  En definisjon av uttrykket er tiden det tar fra det blir grønt lys til noen tuter.

 30. Iskwew says:

  Tar det virkelig så lang tid før noen tuter?

  Er det forresten Billy Joel som har en sang som heter New York Minute? Kanskje det bare er i en av tekstene hans.

 31. Det er ingen tvil om at trafikk/bilkjøring ofte får frem det verste i personligheten… Selv jeg, som er en diplomatisk og konfliktsky person ellers, blir fort en irritabel og småsinna sjåfør (uten at jeg tar store risikoer i trafikken altså…). Utsagn som Circelins over her, og det som verre er, kan høres jevnlig i bilen min.
  En gang jeg viste finger`n til en kjempediger bil som prøvde å presse seg foran meg i en rundkjøring ble jeg dog ganske flau. Jeg holdt på min forkjørsrett, la meg foran den DIGRE doningen, og brukte det utvetydige fingertegnet… et par sekunder etterpå forsto jeg at jeg hadde presset meg inn mellom varselbilen som kjørte først og denne digre bilen… Følte meg litt dum, da…

 32. Iskwew says:

  HAHA! Det ligger læring i slikt, Skorpionkvinnen :o)

 33. E.R. II says:

  Isk, det er andre veien:
  Er et New York Minute så kort? Husk at det går fort på de kanter.
  Jeg husker godt New York state of mind, men ikke den du nevner.
  Der forlanges effektivitet!

 34. Iskwew says:

  Hmmm jeg får forske litt i hvilken sang.

  Da skjønner jeg poenget med NY minute også.

 35. blues4u says:

  Denne tyren vil gjerne dele en gledelig opplevelse jeg hadde i dag!
  Har hatt bilen på verksted her på Årnes ett par dager. Vanlig service, pluss noe tøys med det elektriske.
  I sommer røyk det bakerste opphenget til eksos-anlegget, men jeg surra det “fast” med ståltråd. Ikke helt patent, rakla litt, men ikke værre enn at jeg ikke brøy meg med det. Dette nevnte jeg ikke da jeg leverte bilen. Tenkte ikke tanken, men da jeg henta bilen i ettermiddag, hadde han sveisa fast anlegget. Og siden det ikke var en avtalt jobb, ville han ikke ha noe for det!!
  Sånt varmer i hverdagen!
  Stor takk til Årnes Auto!! 😀

 36. Iskwew says:

  Jøss! Det var service :o)) Det er slik det er på landet. Det hadde neppe skjedd her i Bærum.

  Og det høres bedre ut å ha greiene sveiset fast.

 37. Iversen says:

  Jeg er altså tvilling, og sliter med å skifte CD mens jeg kjører. Da svinger jeg inn til kanten og ordner biffen før jeg suser videre. Men ellers stemmer multitasking-diagnosen; jeg er en røver på å gjøre det aller meste mens jeg ser på TV.

 38. Iskwew says:

  Jeg synes det høres fornuftig ut jeg, Iversen. Ingen grunn til å kjøre ut bare fordi du skiftet CD.

 39. Marina says:

  Your Licence Plate’s Numerological Number is “22”

  Your licence plate’s influence is goal orientated.

  This is a lucky licence plate for busy drivers who are usually running late. Your licence plate’s influence is to get you to your destination in plenty of time. It will enable you to cleverly detect and avoid most traffic jams and will provide you with some good parking karma too. If you are a mom or in sales, then this is a good plate to have.

  Beware of your licence plate’s influence to over-extend itself. Make sure you gas up regularly, do the proper oil changes and pay your insurance premium on time, because your licence plate won’t do it for you.

  Dette er analysen av nummeret på bilen jeg hadde som student. Tror nok den numerologiske analysen er litt ute på bærtur ja, for når har vel en student kommet seg fram i tide? Og ettersom jeg bodde i nærheten av Seattle dengang, satt jeg stadig bom fast i traffikk som ikke beveget seg, og det å finne parkering hadde mer å gjøre med å vite hvor purken ikke sjekker regelmessig enn noe annet.
  Derimot har de rett i at bilskiltet mitt ikke fylte opp tanken og betalte forsikringen!

 40. Iskwew says:

  Haha, Marina! Det er jo revolusjonerende å få vite at bilskilt ikke fyller bensin og betaler regninger. Kanskje de som ikke betaler årsavgift og sånt tror det?

 41. Marina says:

  Tja, etter at jeg har betalt årsavgiften min får jeg jo et lite klistremerke for å sette på bilskiltet mitt så det forblir gyldig enda et år. Det er jo mulig at noen tror det virker omvent? Eller at bilskiltet kan greie dette selv?

  Og i tilfelle det skulle interessere noen, er jeg faktisk halvt vannmann. Født i “sprekken” mellom steinbukk og vannmann. Og jeg har hatt førerkort (og har kjørt altfor mye) i over 20 år uten at det har ført til en eneste ulykke.
  Og de to gangene jeg ble stoppet for å kjøre for fort var faktisk de to gangene jeg ikke kjørte for fort. Dumme purkene stoppet meg pga bilen jeg kjørte, den med det ovenfornevnte skiltet. Det var en liten toseter. Selvsagt nektet jeg å akseptere bøtene, og jeg slapp da også. Riktignok mistet en av purkene jobben sin over det hele, men det var da bare steinbukken i meg som kom fram. En litt korrupt purk er da en billig pris for at en målbevisst steinbukk skal få ting som hun vil ha dem?

 42. Tiqui says:

  Jeg er redd at jeg ikke klarer å “chase” så veldig mange på sykkelen min, selv om jeg sykler gruelig fort! Bilene klarer liksom å dra fra likevel med mindre det er kø… *merkerlig* Men jeg sykler uansett fortere enn trikken! (Man trenger jo ikke ta med i betraktningen at trikken har en dobbelt så lang rute av skinner den må følge, mens sykkelen triller og spretter over haug og bekkefar i tilnærmet luftlinje?)

  Road rage, du… Jeg tror jeg må gå i meg selv å lete litt.

 43. Iskwew says:

  Det ser jeg ikke bort fra, Marina :o) Jeg er også halv vannmann, med 5 planeter i vannmannen, tre flere enn i fiskene som jeg er født i.

  Snuten var korrupt? Well done, om du fikk satt ham ut av sirk!

  Tiqui, det rinner meg i hu en historie om noen som i hvert fall trampet inn i en kafe der man hadde satt noen stoler litt for langt ute i sykkelbanen. Jeg synes det kan telle som “road rage”. 😀

 44. Tiqui says:

  Hahaha, litt for langt ute i sykkelbanen? De blokkerte den – både stoler og bord! Ok, da, litt sykkel-road rage må vel innrømmes. Hindrer de meg, så hindrer jeg dem.. *fnis*

  Jeg tok forresten noen eminente dokumentarbilder av en sykkelsti her om dagen med påfølgende umiddelbar effekt i trafikkpolitisk øyemed – kommer en blogg om det en av dagene.

 45. Iskwew says:

  Nettopp – jeg tenker kafe-personalet ville nikket gjenkjennende til beskrivelsen av skorpionen :o))

  Umiddelbar effekt i trafikkpolitisk øyemed? Interessant!

 46. Iskwew says:

  Siden jeg ikke har noe bilskilt, kjørte jeg den i stedet på deler av bankkontonummeret mitt:

  Your Licence Plate’s Numerological Number is “9”

  Your licence pate has an intuitive nature to it.

  This is a lucky licence plate to have for impulsive drivers. Your licence plate’s influence will provide you with a sense of when to slow down, perhaps avoiding a speed trap. Don’t ignore it’s influence. Drive with confidence, but be sensitive, as it will alert you if anything sudden is going to happen.

  Beware, bad driving habits under this licence plate’s influence are hard to change. If you need to work at your signal lane changes, buckling up and so forth, you will have to make a concentrated effort to do so. If not, your sky rocketing insurance rates will become the influence that will change this for you.

  Jadda. Jeg skal skjerpe meg. Og ha på sikkerhetsbelte når jeg nærmer meg skobutikker og sånt.

 47. Morten says:

  Nå ble jeg glad (om en bittelitt snurt)
  Som tvilling (the ultimate multitasker) burde vi jo vært definert som best :^)
  Go tvilling, Go tvilling

  (hatt mitt første dykkekurs i åpent vann i helgen. Sliten men fornøyd 🙂

  M:=)rten

 48. Iskwew says:

  Statistikken sier noe annet, Morten! Du er nest best :o)

  Tipper det er fint med litt evne til multi-tasking på de dykkerkursene også.

 49. Morten says:

  Multitasking er et must på slike kurs.
  Det har du helt rett i 🙂

  Tror nok min kone savner litt multitasking hjemme men operativsystemet jobber vel forskjellig under forskjellige forhold. Er nok en forklaring

  M:)rten

 50. Iskwew says:

  Kanskje du rett og slett har spesialkonstruert multitasking-evne? Slik at den ikke fungerer i alle sammenhenger?

 51. Morten says:

  Det skal man ikke se bort ifra. Man sier jo menn ikke kan gjøre to ting om gangen. Men jeg er skråsikker på at jeg gjorde nettopp det her for en tid tilbake. Jeg er nok unik skal du se

  M:)rten

 52. Iskwew says:

  Kall bare deg selv “Den Unike Mann” Morten :o))

 53. Morten says:

  Det skal jeg heretter gjøre 🙂
  God ide!!!

  ÜberMorten

 54. Iskwew says:

  Nettopp – bare si til den kone at jeg sa det.

 55. Morten says:

  Du skal ha æren også? Jaja 😀

  M:O)rten

 56. Iskwew says:

  Ja takk, litt ære er ikke å forakte!

Top