Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Les videre »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Kattunger satt ut for å dø

24.11.06 i Diverse

I Budstikka i dag står det om noen damer som på tur med hundene sine fant disse ved elvebredden på Vøyenenga:

Hadde de blitt stående der litt til hadde elven tatt dem.

Hvordan i hule heiteste helvete er mennesker som gjør noe slikt skrudd sammen???

Print Friendly, PDF & Email
Del denne posten:

Tagget med: ,

22 kommentarer

Trackback URL | Kommentar-feed

Sider som lenker til dette innlegget

 1. Iskwews hjørne på www » For liv, motstandere av et naturlig liv | 01.03.07
 1. Sexy Sadie sier:

  Fy flate!

  Jeg fikk så utrolig lyst på den helt til høyre…

 2. E.R. II sier:

  Å, livet kan være tøft. Disse var heldige. I motsetning til mange andre har de utseendet med seg, de får sikkert et bra hjem. Hvis de da ikke skulle være så uheldige å bli etterlatt mens familien drar på ferie, da. Og blir borte som «unge voksne». Alle vil ha kattunger, men en litt lurvete voksen er ikke så attraktiv. Jeg klarte å bli kvitt sju stykker og priste skjebnen, for en lykke. Man skal jo ikke drepe noe som er født. Men nå er kattemor avskilta i den kapasiteten.

 3. Iskwew sier:

  Hadde jeg ikke allerede hatt to, hadde jeg nok villet ha en av dem jeg også. Den nest til høyre for eksempel….

 4. Undre sier:

  *riste oppgitt på hodet*

  Noen mennesker er direkte onde.

 5. Iskwew sier:

  Ja, ER II, spesielt katter ser ut til å være en slags forbruksvare, kanskje fordi de er gratis? Ikke vet jeg, men hvordan noen har hjerte til å sette ut disse nøstene for å drukne, det går over min forstand.

  Jepp, Undre, noen mennesker er rett og slett onde.

 6. blues4u sier:

  Blir dårlig av likegyldigheten! *pjuk*

  Har lyst på alle 5, men kanskje spes. den sorte og hvite i midten. Herlig blikk! 🙂

  Beklageligvis har jeg ikke tid og/eller mulighet til oppfølging,…..men lysta skorter det ikke på,
  DET er ihvertfall sikkert!

  Hadde 2 selv for endel år siden, og savner å se dem sove omfavnet og krøllet i hverandre i sofaen.
  Eller, da de dukket opp som troll av eske så fort jeg kom fra jobb, og kjørte inn på tunet. Like plutselig, hver gang, var de der. Og brummende av godlyder inntil beina mine, helt til maten ble servert…..hehe, DET var koselig det.

 7. shoaib sier:

  Liker katter, men vile aldri skaffet meg en. Dette fordi jeg evt jeg ikke vil ta vare på den over tid. Men nettopp derfor skaffer jeg meg ikke katt. Hvordan folk kan gjøre slike ting som dette skjønner jeg ikke.

 8. Iskwew sier:

  Blues4u, siden jeg stort sett er hjemme, så koser jeg meg veldig med kattene. Men kan du ikke ta vare på dem, er det ikke riktig å ha dem. Men en gang kan du kanskje på puser igjen? :o)

  Shoaib, da er det selvsagt riktig beslutning. Og jeg skjønner ikke med min beste vilje hvordan folk kan gjøre slikt heller :o/

 9. Milton Marx sier:

  Skjønner ingenting jeg! Kaste kattunger???

  Jeg liker katter! De smaker akkurat som kylling!

  *******

  Milton liker heller ikke dyreplagere av noen art, og brukte faktisk en hel del penger på å medisinere naboens vanstelte hund. Vi tok den med gjentatte ganger til veterinæren for egen regning, og da den var alt for syk, endte det med at jeg fikk den avlivet hos veterinær, med naboens tilllatelse, men for min egen regning.

  Vet du noe? Naboen har fått seg en ny hund! En Siberian Husky i Panama – et av verdens varmeste land!

 10. Iversen sier:

  Makan! Jeg forstår ikke hvorfor kattunger absolutt må kverkes hver gang noens huskatt kommer i uløkka, så søte små burde jo gi seg bort uten videre til mennesker med sans for søte små nøster. Og vi har vel alle sans for søte små nøster?? Folk suger.

 11. Iskwew sier:

  Milton, det var noe av det som sjokkerte meg i Brasil også, det krydde av sibirsk husky. De hundene er virkelig ikke egnet for det klimaet. Og folk som ikke kan ta vare på dyr, bør ikke få ha dyr. Godt at dere tok dere av hunden,s elv om det kostet dere en del. Det er ikke godt å se uskyldige dyr som har det vondt. Så om det ikke gjorde naboen godt, så gjorde det i hvert fall hunden godt, og sikkert dere også.

  Iversen, du er vel rimelig hardbarket om du klarer å sette de fem nøstene der i en pappeske for å druknes i en elv ETTER HVERT. Sørge for at de er kalde og redde en god stund, før de drukner.

  Jepp, folk suger. Big time!

 12. Tiqui sier:

  Nå er jo de tre lengst til høyre allerede blitt plukket ut som vinnere, så da kunne jeg tenke meg den neste i rekken – den hvite nest til venstre! Men jeg har heller ikke anledning til å følge opp, selv ikke en katt som kan være svært selvstendig. Jeg er nesten ikke hjemme om dagene, og kattene trenger en matmor som av og til titter innom minst…

 13. Cirkelin sier:

  Problemet er at det er alt for lett å skaffe seg katter. De koster ikke noe og det er ingen tvang om verken kastrering, vaksinering eller øremerking. Folk som aldri skulle hatt hånd om uskyldige levende vesen anskaffer katt i et ubetenksomt øyeblikk og kaster dem fra seg sammen med søpla når de ikke gidder håndtere uønskede problemer som f.eks noen kull kattunger.

  Hadde jeg fått tak i dem så skulle jeg … (note to self: sjekk om det er lov å ta med kattene under soning før du gjør noe drastisk).

  Jeg har to yndige pelsterrorister og i svake øyeblikk vurderer jeg en til, men er smertlig klar over at jeg ikke kan redde alle verdens tiloversblevne kattunger. Det er bare så alt for mange av dem dessverre.

  Tiqui, siden det er to puser igjen så kan du ta begge. Innekatter som har selskap av hverandre tåler fint å være uten tilsyn i lange perioder om gangen bare de har tilgang på vann, mat og dokasse. Men du bør nok vente til etter at oppgaven er innlevert for husets unge mann sukker ofte lattermildt oppgitt over at en av husets katter «hjelper til» med leksene ved å legge seg oppi boka.

 14. Tiqui sier:

  Jeg må nok vente til både etter oppgaven er ferdig og etter Argentina-oppholdet er over. Tror ikke de to søte overlever et halvt år uten tilsyn innesperret på mine kvadratmeter. Dessuten vil jeg helst ha utekatter hvis jeg skal ha katt, og da bør jeg vel også bo et egnet sted for kattene så de kan komme og gå som det passer dem… Så det blir ikke en eller to av dette kullet, men det finnes sikkert katter som må reddes den dagen jeg har en riktig livssituasjon også. Dessuten skal det jo ikke være sååå lett å skaffe seg katt sånn helt uten videre! 😉

 15. Iskwew sier:

  Cirkelin, jeg kan bli med på å plotte ut noe om vi finner ut hvem det er som har forlatt de små ved elvebredden. Vi er seff så smarte at vi ikke blir tatt.

  Tiqui, jeg ventet omtrent 40 år på å få meg katt :o) Det er aldri for sent. Og kanskje får du deg en når du kommer hjem fra den store verden?

 16. Cathrine sier:

  Jeg blir like sjokkert og lei meg hver gang jeg hører om sånt 🙁 Jeg elsker katter, og jeg greier etter beste evne ikke å forstå så mye som et lite snev av slike handlinger.
  Jeg hater faktisk mennesker som er så hjerterå, og jeg håper virkelig de brenner i helvete.

 17. Iskwew sier:

  Du har i grunnen sagt det veldig bra i den fytti katta posten din, Cathrine.

 18. fy faen hva faen tenker disse forbanna menneskene på de syke jævlene er hel skrudd sayko faen skap de er you kjempe søte glan de har et godt hjem nå (MADDE) hvordan kan noen være så idiotiske hva tenkte de på(ingrid) hilsen to forbanna katte elskere

 19. malene sier:

  herregud, at det går an!!!!!

  de er det værste mennesket som jeg har hørt om!!!at det går an å ville drepe noe som det!!!

 20. erik sier:

  Dyreplagere er de minste skapningene på jord, de mest verdiløse jævlene som lever.’
  De burde alle brenne og lide i helvete for all evighet,,,,Hadde d vært opp til meg hadde alle dyreplagere blitt torturert til døde, torturert til de bad om å dø, så torturere de enda mer…
  Ikke at det nødvendigvis henvises til overskriften her men …
  Så just en video på nettet hvor de slår en forsvarsløs kenguru som desperat prøver å forsvare seg..
  HVA I HELVETE ER GALT ME DISSE FOLKA???????

 21. Iskwew sier:

  Jeg har ikke orket å se på den videoen, erik 🙁

  Jeg skjønner ikke noe av hva det er med folk som er slemme mot dyr.

Top