Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Continue Reading »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Tigerungen sprer latter

13.11.06 in Tigerungen

I går var Tigerungen og jeg på besøk hos Tiger-bestefar som ligger på sykehuset etter å ha operert et kne. Fra før av har bestefar operert hoften og det andre kneet og altså byttet ut rimelig utslitte deler med nye metalldeler.

Etter en stund spurte Tigerungen:

“Bestefar, hvorfor er du på sykehuset egentlig?”

Og Tiger-bestefar forklarte dette med bytting av deler, og lurte på om Tigerungen husket da de skulle gjennom sikkerhetskontrollen på flyplassen, og maskinene begynte å pipe. Det husket han godt, og han husket at de sjekket alle lommene til bestefar, uten å finne noe. Bestefar forklarte dem at han hadde noen ståldeler i kroppen, og da slapp de til sist gjennom sikkerhetskontrollen.

Så skravlet vi en stund, og helt plutselig begynte Tigerungen å le.

“Hva ler du av da?” spurte Tiger-bestefar.

“Du vet sånne magneter som jeg har, bestefar? Sånne som jeg kan bygge ting av?”

“Ja?”

“Dem skal jeg prøve på kneet ditt bestefar! Jeg kan jo bygge noe fra det ene kneet ditt til det andre. Tenk så tøft, ‘a!”

Tiger-bestefar lo så han nesten hoppet i sengen. Og det var han ikke alene om, hele rommet lo faktisk. Og som alle vet blir man mye piggere av å le litt, og dermed tror jeg at vi får dra på besøk til Tiger-bestefar på rekreasjon til helgen også. For ingen er så flinke til å gjøre bestefar blid som den Tigerungen :o) Bare se for dere Tiger-bestefar med noen slike fra kne til kne:

Print Friendly, PDF & Email

9 Reader Comments

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. juliet says:

  Den tigerungen har noen kommentarer noen ganger som bare slår til skikkelig! 🙂

  Jeg har en historie til fra den gullmunnen… 😉

  Tigerungen var på besøk hos oss. Min junior oppførte seg heller lite pent for å si det mildt. Da ristet Tigerungen på hodet, kom etter meg på kjøkkenet og sa: “Tenk at du som er en så fin mamma har fått en sånn ufordragelig unge!”

  He-he… jeg måtte jo bare le da… 🙂

 2. Iskwew says:

  HAHAHA! Sa han det? Makan! Tigerungen synes forøvrig du er den nest beste mammaen i hele verden :o)

 3. Undre says:

  *knis!*

  *mentalt bilde av en godt voksen mann med et rødt, gult, grønt og blått magnetbyggverk på kneet*

  Takk!

  *fnis*

 4. Iskwew says:

  Jeg har det samme bildet. En svært komplisert og fargerik konstruksjon mellom Tiger-bestefars knær… muligens kan vi bruke ham og konstruksjonen som juletre i år 😀

 5. Cathrine says:

  Hihi, så herlig historie!
  Og så utrolig bra med noen visuelle hjelpemidler for å liksom underbygge historien 🙂 *ler*

 6. shoaib says:

  Unger kan si mye rart, og mye lurt, om en bare lytter. Tirgerungen har nok en mamma som lytter godt ser det ut til!

 7. Iskwew says:

  Cathrine: Jeg ser fortsatt for meg disse konstruksjonene på bestefars knær 😀

  Shoaib: Og cluet er å skrive ned det morsomme de sier, for du glemmer det så fort. Derfor er bloggen veldig kjekk å ha :o)

Top