Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Les videre »

Kontakt

Navn (nødvendig):

E-mail (nødvendig):

Emne:

Melding:

Skriv bokstavene i bildet under:

captcha

Print Friendly, PDF & Email
Del denne posten:

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Sko skal hjelpe prostituerte

11.11.06 i HumoristISK

De er imidlertid ikke i produksjon enda, da de er et kunstprosjekt fra noe som heter Afrodite-prosjektet.

Skoene har innebygget GPS, alarmknapp, videoreklame (!!) og blogg (!!). I hælen er det hemmelige rom som kan romme penger, nøkler og kondomer for å hindre ran. Skoen inneholder en liten datamaskin med trådløs oppkobling til nett, og tilgang til chatterom og e-mail.

Slik ser de ut:

Og da må jeg bare spørre meg om skoene i seg selv ikke innebærer betydelig fare. Å gå rundt på noe slikt gir jo en voldsom fallhøyde, og solid risiko for å ende opp på legevakten. Ikke for vold og voldtekt kanskje, men benbrudd. Dette er i hvert fall ikke sko som er egnet for norsk vinterføre, opp og ned i kvadraturen. Risikoen for kortslutning av elektronikk i sørpeføre i desember må jo dessuten være overhengende, men dertil hørende skade-risiko.

Print Friendly, PDF & Email
Del denne posten:

8 kommentarer

Trackback URL | Kommentar-feed

 1. din venn Ole sier:

  Det jeg lurer på er om den gjennomsnittlige hore har råd til disse skoene, og om det ikke er bedre å bruke de pengene på en liten villa på vestsiden.

 2. Iskwew sier:

  Det er et godt poeng Ole. Mikro-elektronikk er jo ikke av det billigste du kan skaffe deg. Så det kan være like lurt å bruke pengene på noe annet.

  Eller kanskje videoreklamen er tenkt som finansiering??

 3. Tiqui sier:

  Skulle tro skoene i seg selv ville være et populært objekt for tyveri…

 4. Iskwew sier:

  Ja, det tror jeg også. Dette er neppe praktisk implementerbart :o)

 5. isande sier:

  Må man prostituere seg for å få sånne sko??? *undrer*

 6. Iskwew sier:

  Hehe – jeg ville i hvert fall ikke vandret rundt i Oslo sentrum med dem!

 7. isande sier:

  Men jeg skal jo bare til Sandvika??? *kniiis* Og tenk så praktisk GPS….kanskje jeg finner veien hjem og…. 😉

 8. Iskwew sier:

  Kanskje du hadde kommet deg hjem litt tidligere også??? *ler og sjekker SMS-loggen*

Top