Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Les videre »

Kontakt

Navn (nødvendig):

E-mail (nødvendig):

Emne:

Melding:

Skriv bokstavene i bildet under:

captcha

Print Friendly, PDF & Email
Del denne posten:

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Det vi egentlig ønsker

21.10.06 i HumoristISK

vi kvinner, er mindre store, polemiske ord og mer handling ;o)

Print Friendly, PDF & Email
Del denne posten:

18 kommentarer

Trackback URL | Kommentar-feed

 1. Goodwill sier:

  Det ville være veldig hyggelig om dere også i framtiden kunne tenke dere noen øyeblikk uten så mye handling, men med romantiske blikk 😉

 2. Iskwew sier:

  Å ja :o) Det tror jeg går helt på autopilot, Goodwill :o)

 3. Goodwill sier:

  Godt å høre! *puster lettet*

 4. Iskwew sier:

  Hvor lett tror du det er å manøvrere mellom menn som på den ene siden vil ha hjemmeværende 50-tallskvinner og på den andre siden sende kvinner i krigen, fordi de har nok privilegier som de har, ettersom de kan føge barn? Hmmm?

  Mannfolk!

 5. Iskwew sier:

  Jasså? Er du med i den «på midten»-klubben du også?? Det er visst mange som er i den klubben, og ikke i klubbene på ytterkantene :o)

  Tipper du er snill som dagen er lang, jeg!

 6. Morten sier:

  Tror jeg ble litt forvirret nå…
  Men så blir man jo aldri klok på dere heller.
  Kvinnfolk!

  M:)rten

 7. Morten sier:

  Og jeg som er så snill… 🙂

  Vil hverken ha dere som husmødre eller soldater jeg. (Ikke faller jeg spesielt for sykepleieruniformer heller)

  M:)rten

 8. Iskwew sier:

  Akkurat i denne sammenhengen tror jeg det er av det gode å være på midten, Morten. Og dessuten er det ikke hjørner på midten vel? Men sannsynligvis ganske god utsikt :o)

 9. Morten sier:

  Hmmm
  Det vil jo være litt fallitt å innrømme en «på midten» tilværelse og må grunne litt på hvordan jeg skal ro meg ut av dette hjørnet…

  Men snill er jeg. Det tør jeg faktisk påstå selv 🙂

  M:)rten

 10. Morten sier:

  Fikk plutselig en følelse av:


  – Det er varmere i glohaugen
  – fint, da kan jeg steke skjæra mi.
  – Fettet renner av.

  osv

  M 😉 rten

 11. Iskwew sier:

  Morten… um… okay.

  :o))

 12. Milton Marx sier:

  Løsningen er å gifte alle norske jenter bort til russerne – mens de norske mennene importerer thai-damer, i kombinasjon med kvinnelig verneplikt.

  Thai-damene, som ikke trenger å dra i militæret fordi de ikke er norske statsborgere, er kjent for å ikke være så rabiate på kvinnesak, samtidig med at de er oppofrende overfor mann og hjem.

  Når vi så sender de norske ungjentene til Russland, oppnår vi et annet fortrinn: Vi kan få en hel jævla hær av klimakteriske svigermødre som får en lett match når de skal valse opp med lille sjenerte Jurij og Oleg på 19 fra Ural, som bodde hjemme hos mamma helt til det russiske forsvaret tok dem.

  Det vil så føre til at russerne kun vil bli nødt til å forsvare seg mot vår hær av fleinsoppspisende klimakteriske svigermødre ved hjelp av atomvåpen… (Nei Iskwew. Jeg SA ikke at dette var ønskelig. Jeg SA virkelig ikke det, meeeen hvis hvis det nå endelig skulle være så…..)

  1) Thaidamer til folket
  2) En styrking av forsvaret
  3) En gladere samfunn med langt færre aggressive klimakteriekjerringer

  Nok om det. Alle gode ting er tre. Den fjerde følger også med. All den stund at så mange norske damer virker radikale, ville de sikkert sette pris på å komme sine røtter litt nærmere. Du vet… Tsjekaen, Lenins utstoppede lik, Moskva-prosessene, gulag og alt det andre som inngår i raddisenes våte drømmer

  Eureka!

 13. Iskwew sier:

  Jeg tror heller vi tar og eksporterer alle norske brumlemenn til Panama, og så importerer vi noen brasilianske surfere i stedet, Milton :o))

 14. Iskwew sier:

  Nei, skal jeg ut å gå, blir det med en som er ven og vakker rød, vettu :o)

  Hvem har sagt at siste ord er sagt?? Hmmm?

 15. Morten sier:

  Hehe.

  Jeg bare *måtte* sitere derfra.
  (Selv om dialogen i reveenka er laangt bedre. Tidenes norske filmdialog,
  – la ham, la ham gå, jeg trenger ikke hans råd.
  – hun ber deg heimatt gå, hun vil ikke ha noe råd!)

  Anyhow;

  Det er slemt av meg å nekte deg siste ord i din egen blogg. Unnskyld for det.
  Men det var litt deilig å være slem 🙂

  M:)rten

 16. Hold T. Forfall sier:

  To høner, requesting a real p-cock. Når du har brukt timeverk og dagsverk på fusjonsprospekter og finanskurse manneskeheten i å lese dem, så må du vel føle deg ganske dum når du ser hvor kort og konsist det egentlig kan gjøres?

  Jeg vil knulle!
  Rema 1000 – det enkleste er ofte det beste.

  (*løper i dekning*)

 17. Iskwew sier:

  Ja, jeg er dum på grensen til blånn når det gjelder dette her :o) Egentlig ser jeg strengt tatt de finanskursene som en intellektuell eksersis uten potensiale for måloppnåelse. Ettersom jeg allerede vet at det hele er såre enkelt.

 18. Hold T. Forfall sier:

  «blånn»? Da heter det vel bare «Åååå, så full jeg er!!!»

  – HTF
  («blonde gutter er ikke så smarte, vi heller»)

Top