Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Les videre »

Kontakt

Navn (nødvendig):

E-mail (nødvendig):

Emne:

Melding:

Skriv bokstavene i bildet under:

captcha

Print Friendly, PDF & Email
Del denne posten:

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Gårsdagens viktige milepæl

09.10.06 i Tigerungen

i Tigerungens liv, først og fremst, men dermed også i mitt, var at vi var på vår første sykkeltur sammen. Og det var så herlig :o)

Tigerungen er blitt en skikkelig habil syklist også, jeg hadde problemer med å holde følge ned bakkene, siden jeg ikke har syklet siden før han ble født, og egentlig er en KYLLING på sykkel i utgangspunktet. Han derimot synger og jubler seg nedover bakkene så det er en fryd å se på.

Han har jo øvd seg lenge og motvillig. Og han har stort sett øvd seg på å sykle svinger, siden han har syklet på en parkeringsplass like ved. Dermed har han skikkelig god balanse, og svinger så lett og ledig som bare det. Han har så langt ikke gått skikkelig på trynet og av den sykkelen.

3 timer var vi på tur, opp bakker og ned bakker og med innlagt vaffel, is og brus-pause midt i. Dessuten noen skravlestunder innimellom, i det fantastisk flotte høstværet. Og Tigerungen var så strålende fornøyd og stolt. Og jeg hadde vært såååå snill som hadde kjøpt den nye sykkel til ham, at han rent ut måtte gi meg et smask på kinnet. Alle de frustrerte treningstimene er nok slettet fra hukommelsen.

Jeg håper og ber om at vi får noen fine dager slik at det blir flere turer utover høsten. Med vaffelpause! Og kakao på termos. Da er livet godt :o)

Meget fornøyd tigermor på tur:

Den lille syklisten får dere bare forestille dere der han suser jublende nedover bakkene i full fart.

Print Friendly, PDF & Email
Del denne posten:

9 kommentarer

Trackback URL | Kommentar-feed

 1. Goodwill sier:

  Rett og slett lykke :-)))

 2. Tiqui sier:

  Fantastisk! Slike turer vil forbli magiske øyeblikk i den lille mannens liv, og helt sikkert i hans mors liv også 😉 Da var det verdt den forbigående perioden med frustrerte og anklagende blikk, når dette er belønningen. Gratulerer til begge to!

 3. Iskwew sier:

  Jepp, Goodwill :o)

  Det er verdt det nå ja, Tiqui. Og det visste jeg jo i og for seg hele tiden at det ville bli, etterhvert :o)

  Takk, Iversen!

  Morten: LTNS! Jeg har lurt på om du er så skrekkslagen for den fremtidige oppgaven at du har forlatt oss :o)

 4. Iversen sier:

  Grattis, nå blir det vel sykkelturer i fleng fremover.

 5. Morten sier:

  Gratulerer 🙂 Guds frie er det beste sted i verden å være sammen. (Nå har jeg det med å ta en tur under vann jeg, for tiden, men sykkelturer er absolutt en aktivitet jeg egentlig burde få tatt opp igjen)

  Lykke til videre på to hjul 🙂

  M:)rten

 6. Iskwew sier:

  Det kommer til å bli så bra atte :o))

  Hvordan har du lyst til å omdefinere den da?

 7. Morten sier:

  Ikke forlatt. Mangel på tid. Jeg ser med skrekkblandet fryd, eventuelt frydblandet skrekk, frem til oppgaven.
  Har forøvrig veldig lyst til å omdefinere hele bloggen min og det er ikke lett med lite tid til overs.
  Dessuten må man jo dykke litt også 🙂

  M:)rten

 8. Iskwew sier:

  Det er en befrielse å ha kommet seg bort fra blogsoft. Jeg synes at fleksibiliteten i wordpress er veldig mye større, og det er mye enklere for en ikke helt kyndig å gjøre om på design og presentasjon. Du finner en template, og så gjør du rimelig enkelt om på den. Dessuten er det masse plugins og widgets som er veldig enkle.

  Det tok en helt å legge det opp, grovt regnet.

 9. Morten sier:

  Vel, for det første har jeg et sterkt ønske om å komme meg vekk fra weblogg.
  For det andre er jeg lei designet.
  For det tredje er kriteriet pr. idag at alt skal illustreres. Tidkrevende og tydeligvis ikke verdt bryderiet. Har fått en følelse av at de fleste ikke ser hvor mye arbeid som til tider legges ned i dette. Dessuten har hele bloggen vært en «formatere tekst» øvelse og det er jeg også lei av.

  Mao, få en friere form og annet design uten å måtte forholde meg til weblogg.
  For å nevne noe.

  M:)rten

Top