Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Les videre »

Kontakt

Navn (nødvendig):

E-mail (nødvendig):

Emne:

Melding:

Skriv bokstavene i bildet under:

captcha

Print Friendly, PDF & Email
Del denne posten:

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Pondus er mørkredd

19.09.06 i Kattene

Pondus liker seg etterhvert veldig godt ute. Og til tider krever det en del lokking og luring for å få ham i hus. Men ikke når det er mørkt 🙂

Et lite «Ponduuuus» med moderlig stemme, besvares raskt med et «Mjau!» fra oppe i skogen, og så kommer pusen løpende så fort som bare det. Det går omtrent like fort som når støvsugeren kommer frem. Da sikter han seg inn på det høyeste skapet, peisen eller under sofaen.

Jeg trodde jo katter var nattdyr, men det gjelder ikke Pondus. Han vil være inne sammen med mor når det er mørkt, han 🙂 🙂 🙂

Print Friendly, PDF & Email
Del denne posten:

10 kommentarer

Trackback URL | Kommentar-feed

 1. Goodwill sier:

  Det synes jeg ikke er det minste rart 😉

 2. Iskwew sier:

  Jeg har ikke noe imot å ha en litt pysete pus :o))

 3. Goodwill sier:

  Tror du duller med ham for at han skal ville være inne hos deg om kvelden, jeg 😉

 4. Iskwew sier:

  For en grovt urimelig påstand!

  *host*

 5. Goodwill sier:

  Kanskje du til og med bestikker ham med kattemat type ekstra luksus!

 6. Iskwew sier:

  Emmm… finnes det annen kattemat?? Det visste jeg ikke. Ikke Pondus heller.

 7. Goodwill sier:

  Hehe – det forklarer saken 🙂

  Og sånn skal det være. Kos er viktig 🙂

 8. Iskwew sier:

  Jepp :o) En varm, malende katt er verdt all luksus-kattematen han kan spise :o)

 9. blues4u sier:

  Likte tegn-vitsen jeg! Veldig praktisk med skremte kattedyr, hehe…

  Koselig å ha katten inne om natta, men jeg kunne ikke det da jeg hadde mine 2! Ble alltid dårlig da jeg tømte sandkassa (for avføring), så de måtte nok være ute ja! Kjiipt å være så sensitiv, men sånn var det.

 10. Iskwew sier:

  Jepp, den likte jeg også :o) Det er akkurat sånn det er. Frem med støvsugeren, bort med katten.

  Jeg reagerer ikke på tømming av kattesand, men Tigerungen liker det ikke. Ergo er det jeg som tømmer den. Slik blir det nok i lang tid :o)

Top