Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Les videre »

Kontakt

Navn (nødvendig):

E-mail (nødvendig):

Emne:

Melding:

Skriv bokstavene i bildet under:

captcha

Print Friendly, PDF & Email
Del denne posten:

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

13 tegn på at du bør eller har gitt opp menn

10.07.06 i Absolutt Iskwew

og bør skjønne at du passer best i kategorien evig single:

1. Du klarer aldri å date den rette typen, det blir alltid helt feil, så det er noe med seleksjonskriteriene dine som er WAY OFF. Kan være total mangel på selvinnsikt også, så klart. Eventuelt ER du helt feil, og det er ikke en eneste rett mann for deg i hele verden. Det er en logikk som med tiden virker mer og mer troverdig. Alle andre finner kjærester eller i hvert fall noen de kan bli ulykkelig forelsket i.

2. Du kjøper ny seng, og den er 120 cm bred. Du var på nippet til å kjøpe en som var 190 lang også, men tok deg sammen. Det ble for demonstrativt og håpløst. Men i en seng på 120 * 200 er det neppe plass til stort mer enn deg og katten. I hvert fall ikke en stor mann, selv om katten har det med å ligge oppå magen din og dermed ikke tar ekstra plass.

3. Du glemmer å barbere leggene på 2 uker, og oppdager det til din forskrekkelse når du kommer på stranden. Du tilbringer dermed dagen med bena under et håndklede, der de definitivt ikke blir brune.

4. Du gidder ikke ta nye bilder, du som tidligere tok nye bilder minst en gang i måneden. Du konstaterer bare at pakken er den samme, og den er det ingen som vil ha, uansett. Så hvorfor presentere den fra en ny vinkel? Det synes som helt unødig sløsing av energi. Kanskje du like greit skal ta bort bilde, tekst, dikt og det hele.

5. Om en ny mann tar kontakt leder det kun til særdeles lunken interesse fra din side, uansett hvor kjekk, intelligent og morsom mannen ser ut til å være. Alt renner dermed ut i sanden. Du blir dronningen av selvoppfyllende profetier.

6. Du kjøper ingen nye sommertopper eller andre sommerklær, selv om solen skinner og du burde ville storme som beruset ut i verden i nye rober og vinne dine drømmers mann. Det er tross alt sommer. Men nei. Sesongens farger er stygge. Fasongene teite. Og du har nok klær. (NB at en kvinne sier at hun har nok klær, er alltid et faresignal. Kvinner får aldri nok klær. Aldri, sier jeg eder!) Du har nok sko også (Code red, Code red!!).

7. Du har sluttet helt å gremme deg over at det er sommer, du har barnefri og ingen date. Å være hjemme i den nyoppussede, ryddige, rene leiligheten sammen med katten og TV’en er drømmesommeren.

8. Du sitter på stranden, og titter ikke en gang på menn som sprader forbi i nye badebukser. Det er mye bedre å lese avisen og holde seg oppdatert på hva som skjer i verden. Du gremmer deg ikke en gang over menn som sprader rundt i for små badebukser. Du ser dem ikke, rett og slett.

9. Dagdrømmene flytter seg over til intellektuelle aktiviteter som å skrive en stor roman, gi ut diktsamling med såre triste kjærlighetsdikt, skrive et Finanskurs for datere til og eventuelt gjør noe på jobben. Det siste gjelder bare om du ikke finner på noe annet, riktignok.

10. Du får vondt i hodet av q500, Hei!, side2date, sukker.no, match og alle de andre stedene der gamle tryner resirkuleres og du vet at du ikke finner noe likevel. Blink tolereres til nød, men det er kun fordi du har en veldig morsom jentegruppe der, og innboksen din er full av post fra venninner. Det har ikke noe med menn og dating å gjøre.

11. Du synes alle menn i passende alder er håpløse (altså de mellom 40 og 48), uten unntak, og at de som er eldre er enda mer håpløse og parkerte og de som er yngre kan det hende du kan få, men neppe beholde, og de er dermed fort plassert i kategorien håpløse de også.

12. Yndlingssporten din er Finn Fem Feil med alle som går på to ben, har to hoder og testosteron i blodet. Kastrerte hankatter er det eneste som er noe hyggelig.

13. Du tenker enda mer enn normalt på å flytte til Brasil, for når du har det slik i juli, når solen skinner og det er 25 grader, DA blir det en lang vinter.

Print Friendly, PDF & Email
Del denne posten:

30 kommentarer

Trackback URL | Kommentar-feed

Sider som lenker til dette innlegget

 1. Iskwews hjørne på www » Blog Archive » Hva enhver singel jente må ha | 14.07.06
 1. juliet sier:

  Du kan få sagt det du. Svart humor i alt alvoret. Ler så jeg griner av deg, nok en gang. Mange morsomme og bra poeng.

  Sluttet å se gutta… velger å tro det bare er en midlertidig greie:-) For hva når Mr. Right en dag endelig dukker opp… Da er det best isk’en løfter blikket! 😉

 2. Iskwew sier:

  Da håper jeg du er med, for jeg tror ikke jeg hadde oppdaget verken han eller hesten hans :o) Du får bli med og peke ham ut for meg.

 3. juliet sier:

  Hele jorda kommer til å riste når det skjer. Så hvis ikke du løfter blikket skal jeg riste deg;-) He-he! 🙂

  Vi skal forresten ut en tur i dag. Man vet aldri hva som venter rundt neste sving vet du.. 😉

 4. Iskwew sier:

  Jepp! I dag skal vi ut :o)) Skjer det noe, får du riste meg, altså.

 5. Goodwill sier:

  Tilfeldig at det var akkurat 13? Du er ikke overtroisk, vel? Smiler…særlig pkt 6 var glimrende sett fra en manns synsvinkel 😀

  120-seng hadde jeg da jeg var student, og den funket helt fortreffelig. Den gangen 😉

  Fra spøk til alvor: Ting skjer når du minst venter det, og du finner helst når du ikke leter. Sier som John Lennon: «Life is what happens to you while you’re busy making other plans» 😉

 6. Iskwew sier:

  Goodwill: Den tesen om at du finner når du ikke leter er verdt en hel bloggpost i seg selv. For det tror jeg ikke noe på :o) (Mental note: skriv den bloggposten). Lennon derimot, han har helt rett.

  #6 er skummel. Kvinner som ikke er interessert i nye klær og sko trenger help 😀

  120-sengen funker i hvert fall bra for kvinne og katt :o)

 7. Goodwill sier:

  Problemet med at man finner når man ikke leter er kanskje at man ikke skjønner at man har funnet?

 8. Iskwew sier:

  Du må i hvert fall bruke øynene og bevege deg ute blant folk for å finne noe :o) Så da leter du nok litt likevel. Det som er sikkert, er at ingen helt av seg selv kommer på å ringe på ringeklokken min.

  Og så skjønner man kanskje ikke at man har funnet heller :o) Det kommer bare et litt forvirret «Hmmmm?».

 9. Goodwill sier:

  # 1 stemmer i hvertfall ikke, dvs at DU skulle være helt feil. Da er det mer sannsynlig at det er menn som sådan det er noe feil med.

  Meget sannsynlig, faktisk…

 10. Iskwew sier:

  Oh takk, Goodwill :o) Selv tror jeg mest på den med seleksjonskriteriene – de har til tider vært WAY OFF. Der er det et soleklart forbedringspotensiale. Jeg tror jeg skal outsource utvelgelsen til Juliet :o)

 11. Goodwill sier:

  Ja, eller kanskje tenke mer på dem enn på # 12!! 😀 Du vet – menn med mindre enn fem feil finnes antagelig ikke. Kanskje ikke kvinner heller…

  Tenker Juliet får fart på sakene!

 12. Iskwew sier:

  Ja, jeg tror det er et veldig godt poeng :o)) Og siden jeg har et helt alfabet med feil selv, så kan jeg jo ikke forvente mindre enn 5 feil. Det blir jo mismatch. helt sikkert.

  Jeg har klokketro på Juliet asså!

 13. O! sier:

  Eller som en kollega på jobben i tidlig 50 årene, singel de siste 10 årene uttaler i det ei sexy og sommerbrun ung jente i slutten av 20 årene passerer i nydelig sommerkjole.

  «Jeg snur meg, men jeg husker ikke hvorfor»

  Jeg gruer meg hvis dette er normen når jeg nærmer meg 50…

 14. juliet sier:

  He-he… Oppdraget tas meget alvorlig.

  Skal se hva jeg klarer å fikse;-) Yuhuuuu sier jeg bare, og best for deg at du følger med når ristinga begynner… 😉 For risting blir det snuppa! Før eller senere. Det får du juliet-garanti på;-)

 15. Iskwew sier:

  O!: Ja det er traaaagisk. Rett og slett.

  Kanskje vitaminer hjelper? *kjøper et lass med frukt og 10 kurver jordbær*

 16. Iskwew sier:

  Ho-ho-ho Juliet – det er nå vi alle skjønner at du IKKE har studert finans. Det der hadde jeg aldri stilt garanti på med mindre jeg hadde fått klekkelig betalt 😀

 17. juliet sier:

  Finans.. nei, stemmer det. Hakke mye peiling der.. Ikke på menn heller egentlig.. vet bare at det der er veldig vanskelig og at det slettes meg ikke blir noe lettere med åra.. 🙂 Men en vakker dag vet du! Dah!!!

 18. juliet sier:

  Du O…! Hvorfor var den sexy sommerbrune jenta i 20-årene….? Hvorfor ikke 40-årene f.eks…? Hrmf! Nå ble juliet suuuur;)

 19. Iskwew sier:

  Hehe – ja det er jo det man MÅ tro, o kloke ikke-finanskyndige-som-stiller-hyggelige-garantier :o)

  En vakker dag. DAH du.

 20. Iskwew sier:

  Avventer O!’s svar med interesse.

  😀

 21. O! sier:

  hehe.. så klart det kunne vært ei sommerbrun sexy jente i 40 årene også, men hun som kom forbi da var ikke det ,-) personlig så fortrekker jeg sommerbrune jenter som er litt eldre enn de i slutten 20 årene.

  http://www.chipit.no/?p=171

  😉

 22. Iskwew sier:

  Hehe – «helt ny brukeropplevelse». Du får sagt det!

 23. O! sier:

  *smiler* en godt brukt uttrykk i min bransje. ,-)

 24. Iskwew sier:

  Jepp – jeg kommer ikke helt på noe analogt finansuttrykk, annet enn modne selskaper. Og det er ikke av det gode innenfor finans.

 25. O! sier:

  Så er det din tur Iskwew, kan ikke se at du har tatt den så da er du tagget 😉

 26. Søt jente sier:

  Æsj – dette var deprimerende lesing… Jeg kjenner meg litt for godt igjen dessverre 🙁

 27. Iskwew sier:

  Søt jente: Jeg kan trøste deg med at du nok ikke er helt der før det er 8 måneder siden du sist var på date og 4 måneder siden du sist tenkte at det kunne vært kult å ha en date.

 28. Luka sier:

  120 cm er da akkurat passe intim sengestørrelse? Riktignok har noen av damene mine vært av den tynnere sorten, men ikke alle, og kan da aldri si jeg har lidd noen nød.

 29. Iskwew sier:

  Ja, det er jo et poeng, Luka. Og det er jo ikke mulig å være uvenner på så liten plass. Muligens en positiv effekt jeg ikke har tatt nok inn over meg ;o)

Top