Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød trÃ¥d eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Continue Reading »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Alt som kan gjøres, kan gjøres for penger

29.04.06 in Gekko-sitater

If something’s worth doing, it’s worth doing for money.
Gordon Gekko

Her tror jeg at jeg rett og slett får si meg helt uenig med Gordon. Her synes jeg han er litt på bærtur og ikke helt har tenkt over implkasjonene av det han sier. Jeg kan tenke meg en del ting det er verdt å gjøre, som jeg ikke ville gjort for penger. Sex for eksempel, det synes jeg er verdt å gjøre så det holder, men jeg ville ikke gjort det for penger. Og selge kroppen for penger vil jo innebære å selge sjelen på kjøpet, og det er det ikke verdt. Jeg tror jeg raskt kan slå fast at Gordon er hakket mer kynisk enn meg, jeg hadde ikke egnet meg som finanshai, ettersom jeg har litt for mange etiske normer.

Det er sikkert derfor Gordon tjener $800.000 (minst) i måneden, og jeg ikke gjør det.

PS Se på bildet. Det er her vi skjønner at denne filmen snart er 20 år gammel. Sjekk den mobiltelefonen! På den tiden hadde de få mobiltelefonene som var en diger batterikoffert og veide 10 kilo.

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.

Top