Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Les videre »

Kontakt

Navn (nødvendig):

E-mail (nødvendig):

Emne:

Melding:

Skriv bokstavene i bildet under:

captcha

Print Friendly, PDF & Email
Del denne posten:

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

En gjennomsnittskvinne

11.04.06 i HumoristISK

Jeg har alltid sagt at det typiske bare finnes som et gjennomsnitt i statistikken, men nå er jeg begynt å tenke at det er det menn ønsker. En gjennomsnittskvinne. Slik tror jeg det er:

Kvinner må

1. Være akkurat passe vakre. Ikke vakre nok, da er vi lite tiltrekkende. For vakre, da er andre menn en trussel.

2. Være akkurat passe slanke. Se: 1.

3. Være akkurat passe intelligente. For intelligente, da er vi en trussel mot mannens selvfølelse. Men ikke så lite intelligente at vi blir kjedelige.

4. Tjene akkurat nok til å ikke være en belastning. Tjener vi for mye (les: mer enn mannen) er det en trussel mot selvfølelsen hans. Å tjene så lite at vi må forsørges, er ikke bra. Vi har tross alt likestilling i dette landet.

5. Ha akkurat passe humor. Men for all del ikke skarp humor som setter menn i et dårlig lys.

6. Velge en delrolle. Altså; ikke være både mor, datter, kvinne, venn og elskerinne på en gang. Det blir for mye. Simultankapasiteten til mannen strekker ikke til.

7. Seksualitet er visst ekstra vanskelig. Der skal vi ikke være erfarne, siden historien vår da blir en trussel. Ikke pågående, for det er mannen som skal jakte. Men ikke uerfarne, for det blir kjedelig. Erfarne, slik at vi vet hva som gir mest nytelse. Men det må for all del ikke være en antydning av at vi på noen måte har skaffet oss denne erfaringen sammen med andre menn. Selv om vi er 43.

8. Sikkert være gjennomsnittlige på mange flere områder.

9. Det er alltid et unntak. En kvinnes bryster kan med fordel være store. Men ikke fake. Okay, det gjør ikke så mye at de er små, men det er brillefint om de er store.

For all del, bevis gjerne at jeg tar feil. Og husk; gjennomsnittet finnes IKKE 😯

Print Friendly, PDF & Email
Del denne posten:

14 kommentarer

Trackback URL | Kommentar-feed

 1. Undre sier:

  Glimrende! Akkurat sånn er det jaggu, i alle fall sånn gjennomsnittlig!

 2. Håkon sier:

  Det er jo helt logisk at gjennomsnitsmannen ønsker en gjennomsnittskvinne. Men siden gjennomsnittskvinnen ikke finnes er detkanskje et lykketreff at også gjennomsnittsmannen er et sjeldent fenomen utenfor statistikken. 😉

 3. Undre sier:

  Men ville det ikke være hyggelig for gjennomsnittsmannen om en ugjennomsnittlig kvinne vil ha ham?

  😉

 4. Håkon sier:

  Kanskje, men det ville kanskje vært litt trist for kvinnen ettersom det er lite sannsynlig at gjennomsnittsmannen finnes.

 5. Undre sier:

  Hehe, ja, det var det da!

 6. Iskwew sier:

  Aktivitet i gammel post fra hine hårde dager på weblogg :o)

  Akkurat sånn kjennes det ut som det er, ja, Undre!

  Håkon, jeg sier ikke at gjennomsnittsmannen finnes, men at mange menn synes å ønske seg en gjennomsnittskvinne :o) Samtidig som kvinner ser ut til å ønske seg eksepsjonelle menn. Her er det et regnestykke som ikke går helt opp.

 7. Undre sier:

  *jeg blir litt gal av disse hvite sidene dine, Isk!*

  Og det var du som sendte linken, Isk. 😉 *tsk*

  Og gjennomsnittsmennesket finnes bare i SSBs papirer, men de fleste befinner seg innenfor et gjennomsnitt. Men det er ikke enkelt for de av oss som ligger lenger unna gjennomsnittet enn andre. *knegg*

 8. Iskwew sier:

  Det er du ikke alene om, Undre. One.com har sluttet å svare på henvendelsene mine. Jeg skjærer tenner og lurer på hva jeg skal finne på.

  Jepp, jeg sendte linken, MEN det pleier som regel ikke å forårsake aktivitet :o)

  Gjennomsnittet finnes ikke, det er sikkert, men det er noen kulturelle eller whatever greier som gjør at det er merkbart likevel.

 9. Håkon sier:

  Nei da, Iskwew, men jeg valgte å tolke inn «gjennomsnitt» når du skrev «menn». Det kan selvsagt være du mente noe annet. :o)

 10. Iskwew sier:

  Jeg mente vel menn jeg har vært borti og ellers hørt om fra kvinner jeg kjenner.. :o)

 11. Iskwew sier:

  :o)

  (Med noen unntak, selvsagt)

 12. Håkon sier:

  (Jeg tar høyde for dateringen av innlegget. 😉

  Dog, kommentarer til noen punkt følger.

  1. Egentlig er forholdet til sminke og selvtillit uten sminke viktigere hvor vakker en kvinne er, om det finnes noe objektivt mål for vakker da.

  3. I en eller annen kommentar har jeg skrevet noe om «multiple intelligences» og regner med at «passe» kan bli et nokså diffust begrep når mennesker kan være inteligente på forskjellige måter.

  4. Det er mulig det ikke vil fungere i et vanlig forhold, men i min lille verden er et reflektert forhold til forbruk viktigere enn noe ønske om høy inntekt.

  7. Tja, så lenge begge er enige om å legge fra seg mobiltelefonen er vel det vanskeligste overstått. :o) (For ikke å snakke om tanken på hva folk snakker om i mobilen når de sitter på bussen eller lignende.)

 13. Iskwew sier:

  Den er faktisk skrevet lenge før den havnet her også, for to år siden. Etter å ha stanget hodet godt inn i et par murvegger :o)

  Passe er i alle henseender et ullent begrep, ja. Selv om det ligger noe innhold i det. Men du kan som sagt ikke med presisjon predikere individer uansett hvor mye analyser du har av grupper. Deri ligger håpet :o)

  Et reflektert forhold til forbruk synes jeg er veldig bra. Tigerungen var ikke like enig da han ikke fikk pakkekalender i år, men jeg tror det i lengden er av det gode.

  (Forøvrig er det her et generelt unntak når det gjelder sko….)

  Mobiltelefonen har rett og slett ikke noe i sjueren å gjøre :o)

Top