Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Continue Reading »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Nå får vi verdens beste værmeldinger

leser jeg i Dagbladet. En ny satelitt skal skytes opp, MetOp A heter den, og er verdens mest avanserte vær- og klimasatelitt. 14 ganger i døgnet vil MetOp passere Nordpolen (og det er jo der vi bor!) og få med seg værsituasjonen over Norge. Alt i alt skal dette bidra til mye sikrere værmelding. Denne satelitten koster sikkert en basillion.

Men altså: Trenger vi egentlig denne flotte, nye, dyre satellitten til å fortelle oss at

“I morgen kommer det til å snø” (repeteres annenhver dag fra desember til mars *håpefull*)

“I morgen kommer det til å regne” (repeteres annenhver dag i april/mai)

“I morgen blir det 16 grader og overskyet” (repeteres annenhver dag i juni-august)

“I morgen kommer det til å regne” (repeteres annenhver dag i september-oktober)

“I morgen kommer det GARANTERT til å regne” (repeteres hver dag i november)

Disse standardmeldingene gjøres noe mer blomstrende ved å fortelle hvor kaldt det er, ispedd noe om lite nedbør (stadig forundres jeg over at strømprisene alltid stiger, uansett nedbørsmengde), slik at vi vet at det blir dyrt å varme opp husene våre. Jeg tror faktisk jeg kan lage værmelding for Norge, og det kommer ikke til å koste en basillion.

For greia er….

at…

vi ikke får….

noe som helst….

antydning til….

BEDRE KLIMA…

selv om drittværet blir meldt mer presist!

ARGHHHH!

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.

Top